Bsdesmidse.nl
Image default
Dienstverlening

De spullen van uw dierbare in vertrouwde handen

Kan het ook voordelig, gemakkelijk en snel? Jazeker. Een huis leeghalen na overlijden hoeft geen kostbare, ingewikkelde en langdurige zaak te worden. Alle Rommel Opgeruimd klaart de klus voor u binnen een dag. De medewerkers werken rustig en onopvallend. De woning wordt helemaal leeg en bezemschoon achtergelaten. In tegenstelling tot andere bedrijven worden er anonieme witte vrachtwagens, aanhangwagens en busjes gebruikt. Geen reclame dus. Van te voren wordt in overleg met u bekeken wat er allemaal moet gebeuren. Er wordt dan ook een inschatting gemaakt van het aantal mensen dat nodig is om op tijd klaar te zijn. Als u doorgeeft dat het appartement op vrijdagmiddag om 15.00 uur klaar moet zijn voor controle door de eigenaar, dan kunt u er zeker van zijn dat het werk om 14.00 uur helemaal af is. En is er haast bij, dan wordt ‘gewoon’ in het weekend of tijdens avonduren doorgewerkt.

Voor particulieren en bedrijven

ARO houdt kantoor in Hillegom. Klanten wonen in de wijde omgeving. Van Den Helder tot Hoek van Holland. Van Noordwijk tot Dronten. En van Dordrecht tot Amersfoort. Het zijn niet alleen particulieren die voor een huisontruiming de hulp van Alle Rommel Opgeruimd inroepen. Er is ook veel ervaring met bijvoorbeeld:

-archiefvernietiging;

-faillissementen;

-bedrijfsbeëindigingen;

-het verhuur- of verkoop-klaar maken van kantoren, winkelpanden en bedrijfsruimten.

Er wordt vaak samengewerkt met bewindvoerders. Als mensen het niet meer aankunnen alleen te wonen en naar een verzorgingsflat verhuizen, wordt vaak iemand aangewezen om de praktische en geldzaken te regelen. ARO springt in zo’n geval bij om ervoor te zorgen dat de overplaatsing zo rustig en veilig mogelijk gebeurt.

Voor wie er ook gewerkt wordt, professionaliteit is altijd gegarandeerd. De afspraken die gemaakt worden, zijn bindend en daar mag u Alle Rommel Opgeruimd aan houden. Na de eerste vrijblijvende offerte, volgt altijd een definitieve versie. Over tarieven wordt duidelijk en eerlijk gecommuniceerd. Deadlines worden niet overschreden. Respect voor de betrokkenen en een zorgvuldige behandeling van de complete inboedel zijn vanzelfsprekend.

https://www.allerommelopgeruimd.nl/