Bsdesmidse.nl
Image default
Zakelijk

De voordelen van een nieuwe baan

Na vele sollicitatie rondes heb je dan eindelijk een baan aangeboden gekregen. Deze nieuwe start is natuurlijk spannend en er zullen veel nieuwe dingen op je pad komen. Zo zal je veel nieuwe collega’s ontmoeten en moet je de maniertjes van het werk uitvinden. Een nieuwe baan komt ook met de nodige voordelen zoals de mogelijkheid hebben tot zakelijk leasen. Hierbij koopt de leasemaatschappij het bedrijfsmiddel en betaal je door middel van een maandelijks bedrag voor de auto. Maar wat zijn naast leasen, andere dingen die jouw bedrijf kan aanbieden? Dit artikel bespreekt verschillende voordelen die gepaard kunnen gaan met een nieuwe baan.

Werktelefoon

Zodra je een nieuwe baan hebt die veel contact onderhoudt met klanten, is het fijn een werktelefoon te hebben. Hierbij word je namelijk niet meer op je privé telefoon gebeld door klanten en kan je dit contact dus gescheiden houden. Dit bevordert de work-life balans en zorgt ervoor dat je niet op je vrije middag wordt platgebeld door vragen van klanten. Heb je minder belletjes, maar biedt je bedrijf wel de optie tot een werktelefoon? Dan kan dit gunstig zijn zodat je niet meer hoeft te betalen voor je eigen telefoonrekening. Je kan er dan namelijk voor kiezen je werk en privé telefoon in één te voegen en hiermee kosten te besparen.

 

Fiets leasen

Sommige bedrijven bieden de optie tot het leasen van een elektrische fiets. Hiermee kan je gezond bezig zijn en tegelijkertijd relatief snel op je werk zijn. Voor bedrijven is dit ook een gunstige oplossing om de gezondheid van hun werknemers te waarborgen. Bedrijven zullen hierbij een korting geven aan hun werknemers zodat ze de fiets goedkoper kunnen leasen dan wanneer ze hem particulier zouden leasen. De werknemer betaalt dan een maandelijks bedrag aan de fiets en kan hierdoor op een milieuvriendelijke manier genieten van de fietstocht.

 

Auto leasen

Naast het leasen van een elektrische fiets is er ook de optie voor een bedrijfswagen leasen. Deze auto zal je gebruiken voor werk gerelateerde activiteiten en zal je met slecht weer ook onderdak bieden, in tegenstelling tot een elektrische fiets. Ook hierbij betaal je maandelijks een bedrag wat kan variëren tussen 260 en 3200 euro per maand, afhankelijk van het type auto dat je kiest.