Bsdesmidse.nl
Image default
Bedrijven

Doppers bedrukken doe je bij Greengiving

Doppers bedrukken als relatiegeschenk

De Dopper is een zeer populaire waterfles met een uniek design. Dopper inspireert mensen om de plastic soep in onze oceanen te verminderen door het gebruik van herbruikbare waterflessen. Door het inzetten van een Dopper als relatiegeschenk draag je dus bij aan de verbetering van het milieu. Daarom is het ook niet gek dat veel bedrijven kiezen voor een Dopper relatiegeschenk! Kies je voor de Dopper waterfles als relatiegeschenk voor jouw bedrijf of onderneming? Laat deze dan bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam. Een super leuk en duurzaam geschenk!

Verschillende drinkflessen van het merk Dopper

De Dopper drinkfles is verkrijgbaar in 4 verschillende varianten, namelijk: de Dopper Original, Dopper Insulated, Dopper Glass en Dopper Steel. Wil je de gewone Dopper bedrukken? Dan moet je kiezen voor de Dopper Original. De Dopper Original is verkrijgbaar in maar liefst 13(!) verschillende kleuren. Zo kun je altijd wel een geschikte Dopper vinden die past bij de huisstijl van jouw bedrijf.

De Dopper Insulated is een thermosfles die geschikt is voor warme en koude dranken. Deze Dopper houdt drank voor 24 uur koud en voor 9 uur warm. De Dopper Insulated is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren en 2 verschillende formaten, namelijk: 350 ml en 580 ml.

Ga je liever voor een glazen Dopper? Ga dan voor de Dopper Glass. Deze super stijlvolle glazen fles is gemaakt van kristalhelder glas. Zo bespaar je nóg meer plastic. De Dopper Glass is verkrijgbaar in 2 modellen, namelijk: de Dopper Glass insulated (450 ml) en de Dopper Glass (400 ml).

De Dopper steel is een RVS fles geproduceerd van enkelwandig roestvrijstaal. Dit houdt in dat het geen thermosfles is. De Dopper steel heeft een inhoud van 800 ml. Ideaal voor het meenemen van voldoende water of andere koude – niet bijtende – dranken onderweg. 

Doppers bedrukken met logo

Doppers bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam? Dat kan bij Greengiving B.V. in Barneveld. De Dopper drinkfles is verkrijgbaar in verschillende varianten, namelijk: de Dopper Original, Dopper Insulated, Dopper Glass en Dopper Steel. De Dopper Original is zelfs verkrijgbaar in 13(!) verschillende kleuren. Genoeg keuze dus! Bij Greengiving kunnen alle Dopper flessen full colour worden bedrukt met uw logo of tekst. In veel gevallen kan de Dopper ook gepersonaliseerd worden met persoonsnamen. Door de ruime kleurkeuze en verschillende bedrukkingsmogelijkheden kan de Dopper volledig naar jouw huisstijl en wensen worden gemaakt.

Dopper bedrukken kleine oplage

Ben je op zoek naar Doppers om te bedrukken voor jouw relaties, medewerkers en/of (potentiële) klanten, maar heb je niet zoveel Doppers nodig? Geen probleem, dat is gewoon mogelijk! Bij Greengiving kun namelijk Doppers bedrukken in kleine oplage met uw logo of tekst. Je kunt de Dopper al vanaf 12 stuks bestellen en sommige modellen bestel je zelfs al vanaf 6 stuks. Ook voor kleinere bedrijven of ondernemingen is de Dopper waterfles dus ideaal als relatiegeschenk!