Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Een fietsenwinkel gevestigd in Enschede

Een fiets is een geweldig vervoersmiddel. Je komt gemakkelijk van A naar B, dit komt mede door de goede fietspaden die in Nederland zijn aangelegd. Soms is het sneller om even de fiets te pakken dan de auto. Daarnaast is het ook nog eens goed voor je! Alleen maar voordelen om een fiets aan te schaffen, maar kies dan wel voor een fiets die een tijdje mee gaat en niet snel kuren heeft. Anders blijf je maar bezig! Ben je in Enschede op zoek naar een fiets van goede kwaliteit? Lees dan snel verder! Wij vertellen hier namelijk meer over.

Piest

De fietsenwinkel Enschede die wij aanraden is Piest. Deze winkel is al meer dan 90 jaar een begrip in Twente. Piest is niet alleen een fietsenwinkel maar ook een elektronicawinkel. De oppervlakte van de winkel is dan ook niet niks. De showroom is rijkelijk gevuld met merkfietsen die jij kan uittesten. Zoals Gazelle, Batavus en Sparta! Er zit dus zeker een fiets bij die aan jouw wensen en eisen voldoet! 

Een elektrische fiets

Moet je elke dag grote afstanden fietsen? Dan kan een elektrische fiets een geweldige oplossing zijn. Het wordt door de motor van de fiets een stuk minder zwaar, maar je beweegt toch nog en je bent heerlijk in de buitenlucht. Gelukkig zijn elektrische fietsen ook verkrijgbaar bij Piest. Zo kan je ‘normale’ fietsen en elektrische fietsen met elkaar vergelijken!

Specialisten die jou geweldig helpen 

Weet je niet goed welke fiets bij jou zou passen? Of welke fiets je echt nodig hebt? Dan staan de specialisten van Piest voor jou klaar! Ze weten alles over het gehele assortiment, waardoor er zeker een fiets is die bij jou past. Daarnaast heeft de fietsenwinkel een werkplaats waar je fiets gemaakt kan worden naar jouw wens. Ook als je de fiets hebt aangeschaft ben je altijd welkom voor onderhoud. Zo weet je zeker dat je fiets nog jarenlang meegaat! 

Meer informatie nodig?

Wil je meer weten over Piest? Neem dan eens een kijkje op de website! Hier staat namelijk meer informatie op.

 

https://www.piest.nl/