Bsdesmidse.nl
Image default
Tuin en buitenleven

Een vlaggenmast in je tuin

Je ziet het wel vaker bij bedrijven voorkomen dat ze buiten een vlaggenmast met vlag hebben staan, dit dient om het bedrijf te tonen en zichtbaarder te maken. Natuurlijk, het is niet alleen maar mogelijk voor bedrijven om een vlaggenmast te plaatsen, je kan ook een vlaggenmast met vlag in je tuin plaatsen, op je boot, waar je maar wilt (natuurlijk niet op iemand anders zijn eigendom).

Houten vlaggenmast

Het is prima om een houten vlaggenmast in je tuin te plaatsen, zo kun je bijvoorbeeld aantonen hoe trots je bent op je provincie of het land waarin je woont. Je kan er ook voor kiezen om een andere vlag op je houten vlaggenmast te plaatsen dan een vlag van het land of provincie waarin je woont. Een vlag hoeft niet saai te zijn, je mag het zelf opfleuren hoe jij maar wilt. Het is ook mogelijk om de houten vlaggenmast op te fleuren bijvoorbeeld door er wat bloemen op te verven, het verschillende kleuren te geven, etc. Laat je inspiratie maar los gaan op de houten vlaggenmast.

Vlag bedrukken

Wil je graag een originele vlag hebben en wil je niet zelf zitten knutselen? Dan kun je nog altijd een vlag laten bedrukken, je creëert jouw eigen ontwerp en gaat naar een drukker toe. De drukker zal ervoor zorgen dat jouw vlag eruit ziet zoals jij het wilt en dat je hem aan jouw houten vlaggenmast kan hangen. Zo heb je iets in je tuin staan dat uniek en aantrekkelijk is.

https://deriemasten.nl/houten-vlaggenmasten/