Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Hier moet je op letten bij vapen

Een vape bestaat uit een tank en batterij. In de tank bevindt zich de coil. Dit onderdeel zet de e-liquid om in damp. Als je een vape koopt, zijn er een aantal zaken om op te letten. Het allerbelangrijkste is dat je er zeker van bent dat je vape bestaat uit gecertificeerde onderdelen. Zo weet je in ieder geval zeker dat je je geen zorgen hoeft te maken om de kwaliteit. De kwaliteit is namelijk zeer belangrijk bij een vape, ook wel e-sigaret genoemd. Wil je meer hier over weten? Lees dan snel verder! Wij vertellen hier namelijk meer over in deze blog.

Hier moet je op letten als je net begint

Als je een beginnende vaper bent dan heb je niet dezelfde onderdelen nodig als een gevorderde vaper. Dit heeft te maken met het feit dat een beginnende vaper dezelfde inhaleertechniek gebruikt als bij een traditionele sigaret. Dit noemen we de mouth to lung methode. Je verzamelt de damp eerst in je mond en laat deze vervolgens naar je longen gaan. Een gevorderde vaper inhaleren volgens de direct lung methode. De damp wordt niet in de mond verzameld, maar gaat direct rechtstreeks naar de longen. Voor beide methodes heb je andere onderdelen nodig. Ben je een beginnende vaper? Het is het makkelijkste om dan een complete vape kit aan te schaffen. Je weet dan zeker dat alle onderdelen geschikt zijn voor de mouth to lung methode.

Online een vaper bestellen

Zodra jij een vaper hebt uitgekozen kun je dit online bestellen bij savevape. Van tevoren kun je dus persoonlijk en deskundig advies ontvangen, zodat je zeker bent van de juiste producten. Daarbij kun je een aroma uitkiezen die voldoet aan jouw wensen. Wij hebben meer dan 1000 aroma’s op voorraad, dus keuze genoeg. Je weet dus zeker dat er een smaak tussen zit die boven aan je lijstje staat. Wil je meer weten over deze partij? Neem dan contact op met een van de specialisten of neem een kijkje op de website!

 

https://www.nicotinebase.nl/nl/