Bsdesmidse.nl
Image default
Toerisme

Hoe Bokrijk ons ​​een mooie dag heeft bezorgd

speeltuin bokrijk

Al voor het begin van de zomervakantie werden we uitgenodigd door de Bokrijkers en sneden we de sfeer op die ze voor de zomer hadden gepland. Het plan heeft een heus zomerfestival en er zijn veel initiatieven om de reis naar dit openluchtmuseum aantrekkelijker te maken. Het is mooi weer, het gezelschap is geweldig en het evenement is heel verrassend! Waarom raden we je aan om deze zomer weer naar Bokrijk te gaan?

Bijgewerkt speelschuur

Buss heeft ze vanaf het begin in de mot gestopt: hij kan allerlei populaire spellen uitproberen in het theater. Volledig bijgewerkt, als je de kinderen niet mee wilt nemen om plezier te hebben! Leuk, krullend haar, gadgets, noem maar op!

Alles is leuk

“Het kalf is geboren op de boerderij, en we kunnen zien hoe het melk krijgt!” Elodie’s ogen waren vol van mijn goedheid, het is zo cool, dat ik het duizenden kilometers ver weg noemde. Onze kinderen hebben de kans in hun leven om de meest normale dingen uit het verleden te ontdekken. Beter dan de hele middag voor tv hangen, beter dan hun gameconsole, beter dan zonne-energie 4×4 met afstandsbediening. Wauw, gaan de schapen alleen hier? Goh, die zijn echt gaaf (in de speelschuur). Daarom hebben ze hier een ezel die een kar trekt, en we mogen de kar in! Ze staren hen in de ogen, en dan besef je hoe hun wereld anders is dan onze kindertijd. Ze noemden het de generatiekloof toen ze 16 waren.

Zomerfestival

In de zomer is Bokrijk niet alleen een museum waar je jarenlang kunt rondneuzen in het dagelijkse leven, maar ook in juli en augustus het leven werkelijkheid maakt. Op bepaalde dagen brengt de herder zijn schapen groot en rijdt de hondenkar door het museum. Als hij vakmanschap beoefent, bezoek dan de mand van een breister of pottenbakker, of hoe kan hij de imker helpen bij het nastreven ervan? We hadden het geluk die dag een screening seminar te hebben en konden onze zeefdruk mee naar huis nemen! We hebben genoten van een kinderyogales (zaterdag) en op woensdagmiddag kun je meedoen aan een voorstelling in het kindertheater. U kunt hier een compleet plan maken.

Die speeltuin!

Als je het park weer uitloopt, kun je niet ontsnappen vanwege de waakzaamheid van deze kinderen. Er is ook een enorme speeltuin! Grote slip, grote slip. Schommel en klimrek. Nou ja, een speeltuin. Het positieve van deze speeltuin is dat het banken en tafels biedt voor die vermoeide ouders die de hele dag op hun kinderen passen, de een duwt de kinderwagen en de ander duwt het kind, wat eigenlijk in de kinderwagen past . -Op de arm

Bokrijk is pure ontspanning. Het park moet in het verleden deze rust hebben gehad. In het stadscentrum is veel te doen en er is veel drukte, maar als je over een pad loopt, dan is een wandeling een prima optie.

https://www.dergatsjev.be/2020/09/bokrijk.html