Bsdesmidse.nl
Image default
Woning en Tuin

Hoveniersbedrijf Roermond voor een smaakvolle bedrijfstuin

Jack Hannen Hoveniersbedrijf is er niet alleen voor particulieren; ook als bedrijf, organisatie of instelling kunt u bij het hoveniersbedrijf nabij Roermond terecht. De uitstraling van uw pand is een belangrijk onderdeel van hoe u overkomt op de buitenwereld en vraagt daarom om zorgvuldige overweging. U wilt met uw gebouw en de omgeving ervan laten zien wat voor bedrijf u bent en dat u serieus genomen kunt worden. Het vakkundige hoveniersbedrijf in de buurt van Roermond helpt u op weg op het gebied van groen. Of het nu om ontwerpen, aanleggen of onderhouden gaat; Jack Hannen Hoveniersbedrijf is er voor een smaakvolle bedrijfstuin.

Visitekaartje van uw firma

De voorgevel en omgeving van uw pand zijn voor veel mensen het eerste wat ze zien als ze met uw bedrijf, organisatie of instelling te maken krijgen. Daarom is het belangrijk dat er sprake is van een uitnodigende uitstraling, niet alleen voor nieuwe bezoekers en klanten maar ook voor uw werknemers. U wilt ze dagelijks begroeten met een positieve en ordelijke sfeer. Mooie stenen kunnen al heel wat doen voor uw ambiance, maar planten zijn zeker een goede afmaker. Een paar mooie bomen of een stralend bloemperk, evenals een goed onderhouden grasveld, zorgen voor een positief en groen gevoel. Bij Jack Hannen weten ze alles van het belang van een mooie bedrijfstuin. Het hoveniersbedrijf in de omgeving van Roermond denkt graag met u mee over de mogelijkheden die uw façade te bieden heeft.

Functionele groenruimte

Heeft u meer ruimte rond uw pand dan voor alleen een groenstrook? Een bedrijfstuin is smaakvol uit te breiden naar een prettige plek voor bezoekers en werknemers om wat frisse lucht te krijgen. Een prettige kantine is goed om te hebben, maar op een zonnige dag wilt u uw werknemers wellicht ook een pauze buiten kunnen bieden. Het hoveniersbedrijf nabij Roermond ontwerpt voor u een functionele buitenruimte waar comfortabel gezeten en gegeten kan worden, op een terras of een stuk gras. Omringd door planten, bomen en water een boterham eten om daarna weer aan de slag te gaan werkt beslist bemoedigend. Eventjes bijpraten met collega’s in een weldoordachte oase van groen. Met het juiste ontwerp maakt u het waar.

https://jackhannen.nl/