Bsdesmidse.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Careplus-shop.nl

Careplus-shop.nl

Ga je binnenkort op reis en bent u op zoek naar producten om veilig te kunnen wandelen, fietsen of bergbeklimmen? Dan ben je bij Careplus-shop.nl aan het juiste adres. Deze partij beschikt over een ruim assortiment beschermende reisartikelen die gemakkelijk mee te nemen zijn in je reisbagage. Deze partij heeft ruim 25 jaar ervaring en zijn expert op het gebied van reisartikelen die bescherming bieden voor reizigers, sporters en outdoor recreanten. De producten van Careplus-shop.nl beschermd u tegen stekende insecten, de zon, slechte hygiënische omstandigheden, vervuild drinkwater en nog veel meer. Ga veilig op reis met Careplus-shop.nl.

Careplus bescherming tegen insecten

Careplus-shop.nl heeft diverse producten die je beschermen tegen insecten. Zo is er de CarePlus insectenspray. Deze insectenspray is in verschillende hoeveelheden beschikbaar en met verschillende percentages DEET. De insectenspray met 50% DEET is zowel als lotion en als spray verkrijgbaar en beschermd tot wel 10 uur tegen muggen en wel 5 uur tegen teken. Kun je niet tegen DEET maar wil jij je wel beschermen tegen insecten? Dan heeft Careplus-shop.nl ook een natuurlijke variant op basis van Citriodiol. Bij Careplus-shop.nl kunt u ook terecht wanneer u op zoek bent naar een tekentang. Voor het verwijderen van een teek is het aan te raden om een tang te gebruiken die hier speciaal voor ontwikkeld is. Met een tekentang verwijd je snel een teek. Dit is belangrijk aangezien teken nare ziektes met zich mee kunnen brengen. Daarnaast heeft Careplus-shop.nl ook insectwerende wandelsokken. Deze sokken zijn geïmpregneerd en bieden bescherming tegen teken.

Klamboes van Careplus-shop.nl

Niks is irritanter dan het gezoem van een mug wanneer je probeert te slapen of de jeuk die de steek met zich mee brengt. Hiervoor heeft Careplus-shop.nl verschillende klamboes in het assortiment. Het is zeker aan te raden om onder een klamboe te slapen als u in een gebied slaapt waar ziektes als dengue, zika of malaria voorkomen. De reisklamboes van Careplus-shop.nl zijn eenvoudig mee te nemen in uw bagage en zijn verkrijgbaar in een geïmpregneerde variant en een niet-geïmpregneerde variant.

Reisartikelen kopen bij Careplus-shop.nl

Bij Careplus-shop.nl bestel je eenvoudig en snel jouw reisartikelen. Zij leveren direct uit eigen voorraad, zo hoeft u nooit lang te wachten op uw bestelling. Heeft u nog vragen over een product of over de beste bescherming voor uw situatie? Dan kunt u gerust contact opnemen met de klantenservice van deze partij. Zij helpen u graag veilig op reis te gaan.

https://www.careplus-shop.nl/