Bsdesmidse.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Een leuk cadeau idee

Zelf kinderboek maken, welk kind zal dat niet leuk vinden. Een ouder, opa of oma of wie dan ook die een boek gaat schrijven en deze aan het (klein) kind gaat geven. Het idee is echt geweldig, want het is mogelijk om een leuk verhaal te verzinnen en deze vast te leggen op papier. Het leuke is dat je zelf een onderwerp kan zoeken en daar een leuk verhaal over vertellen.

Een eigen verhaal op papier zetten en deze laten drukken als een echt boek. Wie wilt dat nu niet. Het is een leuk idee voor de schrijver, maar de krijger van dit geweldige verhaal is helemaal in de nopjes.

 

Ga ook zelf kinderboek maken

Schrijven van een eigen verhaal en deze vastleggen in een boek. Een geweldige ervaring. Helemaal wanneer je dit als een cadeautje wilt geven. Op de website van Bookadew kun je de diverse mogelijkheden lezen. Ook een prijsindicator is hier te vinden.

In drie stappen kan jij al een kind blij maken met een eigen gemaakt boek. Het maakt niet uit waarover jij een verhaal gaat schrijven. Stap voor stap maak jij een grandioos verhaal en als kers op de taart zoek je hier mooie en leuke plaatjes bij. Alles wordt samengevoegd in het mooie boek, het resultaat zal geweldig zijn.

Meer weten over de mogelijkheden om zelf een verhaal in een boekvorm te bestellen, neem dan een kijkje op deze website.