Bsdesmidse.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Nieuwe Marvel figures kopen? Dat kan bij deze winkel!

De Marvel-films zijn ongekend populair onder filmliefhebbers. Niet gek dus dat er zo veel vraag is naar de merchandise. Wil je Marvel figures kopen? Of andere nerdy artikelen? Ga dan naar Nerds like us! Dit is een winkel die gevestigd is in Delft en allerlei nerdy artikelen aanbiedt. Je kunt er niet alleen Marvel figures kopen, maar ook merchandise van Funko!, Disney, Dragon Ball, Fortnite en noem maar op. Deze producten zijn verkrijgbaar in onder andere figures, tassen, bordspellen, knuffels en T-shirts.

De webshop staat vol met leuke merchandise

Het feit dat Nerds like us! een fysieke winkel heeft, is uniek voor deze branche. De meeste nerdy winkels hebben namelijk alleen een webshop. Maar goed nieuws voor de mensen die niet in de buurt van Delft wonen; ook dit bedrijf heeft een eigen webshop. Zo kun je vanuit heel Nederland Marvel figures kopen. De webshop is erg uitgebreid en overzichtelijk. Alle artikelen zijn er eenvoudig te bekijken en zijn gesorteerd op categorie.

De service is niet te evenaren door hun concurrenten

De nerdy winkel staat bekend om zijn goede service. Als je naar de fysieke winkel gaat, word je vriendelijk ontvangen en staat het personeel altijd klaar om je te helpen. Ook met klachten kun je bij het bedrijf terecht. Er zal dan gezocht worden naar een passende oplossing. Bovendien is geen vraag te gek. Je kunt deze zelfs stellen via WhatsApp, e-mail of door het bedrijf te bellen. Als je bij de winkel langsgaat, mag je drie uur lang gratis parkeren.

Deze nieuwe winkel is voor de nerd, door de nerd

De winkel en webshop zijn nog redelijk nieuw, aangezien deze pas in 2018 zijn opgericht. Om deze reden is het bedrijf ook nog niet 100 procent ‘af’. Hoewel er al veel artikelen te krijgen zijn, breidt het assortiment met Marvel figures die je kunt kopen nog altijd uit. Het leuke is; jij als klant mag zelf met ideeën komen of aangeven als je vindt dat er iets mist. Het bedrijf zal hier zeker rekening mee houden.

https://nerdslikeus.nl/