Bsdesmidse.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

U krijgt uitstekende service bij deze fietsenwinkel in regio Hengelo

Morsink Tweewielers is dé fietsenwinkel in regio Enschede en Hengelo, omdat zij een aanbod hebben voor iedere fietsliefhebber. Niet alleen vindt u er heel veel fietsen maar ook accessoires, kleding en elektronica schaft u hier aan. Bent u bijvoorbeeld een fiets aan het opknappen of wilt u zelf uw fiets repareren? Dan kunt u hier dus terecht! Wilt u een nieuwe of tweedehands fiets kopen die helemaal tot in de puntjes af is? Dan kunt u hier ook terecht. Het vakkundige personeel adviseert en informeert u met veel plezier, zodat u altijd de juiste aankoop doet.

Een elektrische fiets kopen

Wilt u overstappen naar een elektrische fiets of wilt u uw e-bike vervangen? Deze fietsenwinkel nabij Enschede en Hengelo helpt u verder! U vindt hier e-bikes met een voorwielmotor, middenmotor en achterwielmotor in iedere prijsklasse. De fietsen zijn altijd van topmerken zoals Gazelle, Giant en Batavus. Hybrides, speed pedelecs, elektrische mountainbikes, stadsfietsen en vouwfietsen zijn allemaal te koop bij Morsink Tweewielers in Goor. Neem bijvoorbeeld een elektrische mountainbike om een sportief zetje in de rug te krijgen. U gaat net wat sneller de heuvel op en de groep is gemakkelijk bij te houden. Of neem bijvoorbeeld een elektrische vouwfiets om gemakkelijk met het openbaar vervoer te reizen en zonder problemen van deur tot deur te komen. Bekijk het allemaal op de website of in de grote showroom.

Loop de winkel gerust eens binnen

Heeft u nog vragen of wilt u het grote aanbod van deze fietsenwinkel nabij Enschede en Hengelo bekijken? Loop gerust de showroom van 2500 vierkante meter binnen! Het is ook mogelijk om te bellen of een WhatsApp bericht te sturen naar het enthousiaste team. U wordt zo spoedig mogelijk verder geholpen, zodat u binnen een mum van tijd de juiste aankoop kunt doen en een prettige fietstocht maakt.