Bsdesmidse.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Wanneer is het tijd om een nieuwe Stella fietsaccu te kopen?

Bij een elektrische fiets wilt u regelmatig de fietsaccu opladen om gebruik te kunnen maken van de fiets. Deze fietsaccu’s kunnen echter beschadigen, slijten of kapot gaan. In deze gevallen kunt u bij GM-accu een nieuwe Stella fietsaccu kopen. Hier kunt u ook voor een fietsaccu voor Brinckers fietsen en andere merken terecht. Hier leest u wanneer het tijd is om een nieuwe Stella fietsaccu te kopen en hoe u dit kunt doen.

Wanneer de accu duidelijke schade heeft

Wanneer u bent gevallen met een elektrische fiets is er een kans dat ook de accu beschadigd is. Wanneer er duidelijk beschadigingen aan de accu zitten, is het slim om deze eerst na te laten kijken. Als u de accu gaat opladen terwijl deze erg beschadigt is, kan er namelijk kortsluiting ontstaan. Als de accu niet meer veilig is, zult u een nieuwe Stella fietsaccu moeten kopen.

Wanneer de accu niet meer goed oplaadt

Een teken van slijtage is dat de fietsaccu niet meer goed wil opladen. Dit merkt u wanneer het bijvoorbeeld erg lang duurt voordat de accu volledig opgeladen is. Ook kan het voorkomen dat de accu niet meer volledig oplaadt. Wanneer er problemen zijn met het opladen, is het verstandig om tijdig de accu te vervangen. De accu is waarschijnlijk helemaal kapot wanneer deze helemaal niet meer wil opladen.

Wanneer u minder kilometers kunt rijden

Een accu die sneller leegloopt is vaak ook aan vervanging toe. Dit merkt u wanneer u minder kilometers kunt rijden met uw elektrische fiets. De accu loopt dan dus sneller leeg en werkt niet meer optimaal. Een nieuwe accu zal dit probleem verhelpen.

Verschillende accumerken

Bij verschillende elektrische fietsen horen verschillende accu’s. Bij een fiets van Brinckers hoort bijvoorbeeld ook een fietsaccu voor Brinckers fietsen die u ook bij GM-accu kunt kopen. Bij GM-accu vindt u voor verschillende fietsmerken de juiste accu’s; zo kunt u een fietsaccu voor Brinckers of Stella fietsen kopen.