Bsdesmidse.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Een sloep om op het water van te genieten, kunt u bij dit bedrijf kopen

Wilt u een sloep kopen? Bent u zich aan het oriënteren op bedrijven die gebruikte boten verkopen? Zoek dan niet verder, want bij Jacks Marina in Drimmelen, in Noord-Brabant, wordt u uitstekend verder geholpen. De tweedehands boten in hun aanbod zijn van topkwaliteit. Ze worden namelijk stuk voor stuk gecheckt op basis van hun strenge eisen. Een tweedehands sloep kopen in Drimmelen, is dus bij dit bedrijf een goed idee! U betaalt namelijk minder dan voor een nieuwe boot terwijl u vrijwel niets merkt in kwaliteitsverschil. Met een sloep geniet u van prachtige boottochten in uw favoriete gebieden. Neem hem bijvoorbeeld een keer mee Nationaal Park De Biesbosch, bij Drimmelen en ontdek hier het oogverblindende uitzicht!

Van sloepen tot grote jachten

Een sloep, kruiser, grachtenboot en zelfs jacht kunt u kopen bij dit gespecialiseerde bedrijf! Een boot is niet goedkoop, maar wanneer u hier voor heeft gespaard, doet u ook meteen een duurzame investering. Met vrienden en familie het water op, borrelen terwijl de zon ondergaat en complete diners: alles wordt magischer op uw boot, omringd door de natuur en alleen het geluid van de wind, vogels en het water. Jacks Marina maakt het mogelijk voor het budget dat u in gedachten heeft. Bekijk het huidige aanbod direct online! Mocht er op dit moment niets voor u tussen zitten, twijfel dan niet om contact op te nemen met het bedrijf. Zij kijken graag naar wat ze voor u kunnen betekenen.

Bij dit bedrijf vindt u ook een bemiddelaar

Wilt u een sloep kopen of deze juist verkopen? Dit kan bij dit erkende bedrijf. Wanneer u kiest voor de verkoop van uw boot, staat het team ook voor u klaar voor bemiddeling. Dit doen zij onder het no cure-no pay-principe. U betaalt dus niet wanneer het hen niet lukt om uw boot te verkopen. Een topdeal dus!

https://jacksmarina.nl/