Bsdesmidse.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Ontdek deze gave buitenspeeltuin in Zuid-Holland

Wat is er nou leuker dan een dagje met de kinderen op pad te gaan? Samen herinneringen maken en avonturen beleven zorgt ervoor dat je lekker van een vrije dag kunt genieten. Ben je op zoek naar een dierentuin en stoere buitenspeeltuin in regio Zuid-Holland? Dan ben je bij Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn aan het juiste adres. In dit park kun je samen met jouw kinderen de hele dag doorbrengen en genieten van een heerlijk dagje uit. Op deze pagina lees je meer over het leukste vogelpark van Nederland en wat jullie precies van de buitenspeeltuin in Zuid-Holland kunnen verwachten.

Waar kun je met de kinderen een onvergetelijk dagje uit beleven?

Wist je dat Vogelpark Avifauna het grootste en vetste vogelpark van Nederland is? Naast een dierentuin met verschillende vogelsoorten, zelfs vogels die met uitsterven worden bedreigd, vind je er ook mini aapjes, wilde cavia’s en maki’s terug. Ga je met een groepje kinderen? Dan zouden jullie ervoor kunnen kiezen om een spannende speurtocht door het mooiste vogelpark van Nederland te doen. Er is voor ieder wat wils en samen met de kinderen beleef je gegarandeerd een onvergetelijke dag.

Ontdek het moois wat dit park je te bieden heeft

Het leukste vogelpark van Nederland in Zuid-Holland beschikt over een geweldige buitenspeeltuin. Hier kunnen jouw kinderen naar hartenlust spelen en op avontuur gaan. Er zijn zelfs een aantal elektrische attracties in de speeltuin terug te vinden. Verder kunnen de wat oudere kinderen een rondvaart over de jungle rivier uitproberen. Het leuke is dat je als ouders gezellig met je kinderen op avontuur kunt gaan. Ben je toe aan een beetje zon en een lekker hapje en drankje? Dan kun je dit bestellen op het fijne terras wat aan deze buitenspeeltuin in regio Zuid-Holland grenst. Na een dag vol ravotten, dieren bekijken en klimmen en klauteren, zullen de kinderen het nog lang over al hun avonturen hebben!