Bsdesmidse.nl
Image default
Gezondheid

Incura: een betrouwbare naam als het om patiëntendossier software gaat

De epd software ggz die Incura ontwikkelt, maakt de administratie echt een stuk makkelijker en leuker. De achterliggende gedachte is dat het zorgprofessionals als jij allereerst om de patiënten gaat. Gegevensbeheer is natuurlijk belangrijk, maar komt echt op de tweede plek. De programma’s zijn daarom eenvoudig te bedienen en bovendien zeer overzichtelijk. De volgende zaken kun je er gebundeld en online in bijhouden: je agenda, de boekhouding, het elektronisch patiëntendossier, facturen en de diverse meetinstrumenten waar je gebruik van maakt. De vernieuwende praktijksoftware van Incura wordt inmiddels al veel toegepast door:

-ergotherapeuten;

-fysiotherapeuten;

-GGZ-specialisten;

-logopedisten;

-oefentherapeuten.

Ook in multidisciplinaire praktijken verspreid over het land is men bekend met Incura. Om alles uit een pakket te halen wat er in zit, kun je een beroep doen op de Incura Academie. Er worden regelmatig webinars en trainingen georganiseerd voor nieuwe gebruikers. Aan jou de keuze of je online, bij Incura in Haarlem of op je eigen werkplek ondersteuning krijgt. 

Veilige en snelle software

Zoek je een geschikt programma om je epd fysiotherapie te integreren? Incura kan de software vandaag nog leveren. Incura heeft de volgende certificaten in huis: ISO 27001 en NEN 7510.

Dit betekent dat de softwareprogramma’s gecontroleerd zijn en bewezen veilig. Kiezen voor Incura staat gelijk aan een keuze voor integriteit, snelheid én zorgvuldigheid. Incura werkt nauw samen met Philips en er wordt gewerkt op Vital Health, een cloud-based platform. Als fysiotherapeut ben je hier vast bekend mee. Het Incura programma voor patiëntgegevens is onderscheidend flexibel. Je kunt je email eraan hangen, actuele tarieven implementeren, een koppeling maken met Nivel enzovoort. Incura hanteert twee soorten licenties: een vaststaand maandbedrag per deelnemer en een vaststaand maandbedrag per deelnemer met 1% van de jaaromzet. De exacte prijzen en de bijbehorende voorwaarden staan op de website van Incura vermeld. Overigens zijn beide overeenkomsten na een halfjaar weer opzegbaar. 

Als je wilt weten hoe het allemaal precies werkt, kun je contact opnemen met het Incura-team: 088 – 9462233.

https://www.incura.nl/