Bsdesmidse.nl
Image default
Dienstverlening

PDArepair, voor het vervangen van je telefoon batterij

Is je smartphone nog helemaal goed maar wordt de batterij een beetje traag, moet je vaker opladen of valt je telefoon regelmatig uit? Bij de meeste telefoons heeft de batterij een levensduur van zo’n twee jaar. Tegenwoordig kan een batterij zelfs eerder traag worden, omdat we veel vaker op onze telefoon bezig zijn, zoals Whatsappen, googelen, Facetimen, spelletjes spelen en films of series kijken. Als je batterij heel langzaam is geworden maar je toestel is voor de rest nog helemaal prima, dan is het zonde om een heel nieuw toestel aan te moeten schaffen. In dat geval is het de moeite waard om een nieuwe batterij in je telefoon te laten zetten. Voor batterij vervangen van telefoon kan je terecht bij PDArepair in Breda.

Het vervangen van een batterij is tegenwoordig een stuk lastiger dan vroeger. Toen hadden mobiele telefoons een losse batterij die je er zelf uit kon halen en weer terug kon stoppen. Tegenwoordig zit de batterij van de mobiele telefoon helemaal ingebouwd. Nadeel hiervan is dat het wat lastiger wordt om de batterij te vervangen, je kan dit dus ook niet meer zelf. Het voordeel van een ingebouwde batterij is dat de batterij altijd goed contact maakt met het toestel en goed op zijn plek blijft, zelfs als je je telefoon laat vallen.

Het is dus wel belangrijk om het vervangen van je batterij over te laten aan iemand die er verstand van heeft, zoals wij van PDArepair. Wij gebruiken alleen professioneel gereedschap zoals klemmetjes, pincetten en schroevendraaiers bij het uithalen van de oude batterij en het terugplaatsen van de nieuwe. Daar zijn we ongeveer een half uurtje mee bezig. De batterij wordt vervangen door een originele batterij die bij jouw toestel hoort.

Je toestel wordt uiterst secuur gerepareerd

Naast het vervangen van je batterij houden wij ons bij PDArepair ook bezig met het maken van de cameralens, de oplaad ingang repareren en een scherm reparatie in Breda. We hebben zeer veel ervaring in het repareren van telefoons en gaan altijd uiterst secuur te werk. Heb jij een beschadiging aan je telefoon? Kom dan zeker even bij ons langs!

https://pdarepair.nl/