Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Kamerplanten als cadeau

Kamerplanten als cadeau, dat is toch een leuk idee? Bloemen als cadeau laten bezorgen is wel een veel voorkomend idee, maar kamerplanten zijn net zo leuk! Waarom zijn kamerplanten zo leuk om weg te geven als cadeau?

  • Kamerplanten zorgen voor sfeer in huis;
  • Kamerplanten brengen zuurstof in de ruimte;
  • Kamerplanten gaan voor een langere tijd mee;
  • Sommige kamerplanten kunnen de lucht zelfs zuiveren;
  • Kamerplanten vervelen niet: ze zijn er in vele soorten en maten!

De meest voorkomende planten zijn orchideeën, klimplanten en roze hortensia’s. Planten zorgen voor zuurstof in huis en uiteraard wat sfeer. Er zijn ook luchtzuiverende kamerplanten, die zorgen voor een frissere en schonere lucht. Lees meer over kamerplanten als cadeau in dit blog.

Verzorg kamerplanten goed

Kamerplanten zijn niet altijd even makkelijk te verzorgen. Zodra je ziet dat de plant gaat hangen, kun je het vaak wel redden met een scheut water, maar soms ben je dan ook al te laat. Het is niet zomaar elke week een kopje water op de aarde gieten en that’s it. Elke plant heeft een eigen verzorging nodig. Een goede verzorging is nodig om en kamerplant te voorzien van een lange levensduur. Meestal staan er verzorgingstips op een kaartje die te vinden is bij de aanschaf van kamerplanten van Regionsflorist. Als deze tips nageleefd worden, is de kans groter op een langere levensduur.

Kamerplanten laten bezorgen

In een paar stappen kamerplanten uitzoeken, versturen en betalen, gewoon vanuit huis? Tegenwoordig is dat super eenvoudig. Regiobloemist heeft een groot assortiment kamerplanten: van klein tot groot, met of zonder bloem. Voor welke gelegenheden zou jij een kamerplant als geschenk laten bezorgen? In het grote assortiment van Regiobloemist is voor iedereen wel een geschikte kamerplant te vinden.

Bestel je kamerplant bij Regiobloemist

Via Regiobloemist is het kopen van een kamerplant snel en eenvoudig. Regiobloemist heeft een groot assortiment kamerplanten! Bestel je voor 14.00 uur? Dan is de kans groot dat de opgegeven ontvanger de bestelde kamerplant dezelfde dag nog in huis heeft. Kijk voor meer informatie over Regiobloemist op hun website.

https://www.regiobloemist.nl/