Bsdesmidse.nl
Image default
Bedrijven

Lideka

Lideka is onze absolute favoriet als het gaat om Led strips ze hanteren een enorm scherpe prijs, ze zijn extra innovatief en leveren de allerbeste service, wij zijn zeer tevreden over Lideka!

Led verlichting

LED-verlichting is doorgedrongen tot de mainstream, en het is moeilijk om een winkel te vinden die ze niet aanbiedt. Maar wat zijn het? Hoe werken ze? En wat zijn de voordelen van LED-verlichting ten opzichte van standaard gloeilampen? En wat is onze favoriete leverancier van Led strip verlichting?

LED staat voor light-emitting diodes. Ze zijn oorspronkelijk ontwikkeld in de jaren zestig door Nick Holonyak Jr., een Amerikaanse natuurkundige. Led verlichting is de laatste tijd in zwang geraakt bij zowel consumenten als bedrijven vanwege hun energiezuinigheid, duurzaamheid, veelzijdigheid en aanzienlijk langere levensduur dan traditionele gloeilampen.

Led lampen hoeven nooit te worden vervangen; in feite kunnen ze tot 50.000 uur licht uitstralen voordat ze moeten worden vervangen, wat neerkomt op ongeveer 6-7 jaar bij dagelijks gebruik. Dit is ongelooflijk als je het vergelijkt met de 1.000 uur levensduur van je standaard gloeilamp. Als je specifieke vraag hebt omtrent led verlichting dan kun je altijd bij ons terecht. Wij behandelen iedere vraag heel nauwkeurig en doen ons best het best mogelijk antwoord te bieden.

Voordelen van Led verlichting

De voordelen van Led verlichting zijn echter meer dan alleen energiezuinig. Led lampen zijn dimbaar, ze zijn beter zichtbaar in mistige omstandigheden, ze zijn flikkervrij en stralen geen schadelijke ultraviolette of infrarode stralen uit, vooral relevant voor wie werkt aan kabels of kleine machines die zorgvuldig moeten worden geïnspecteerd op gebreken of storingen. LED lampen kunnen ook een smalle lichtbundel produceren in plaats van het diffuse licht dat door de meeste gloeilampen wordt geproduceerd, wat betekent dat ze zeer geschikt zijn voor gerichte verlichting doeleinden zoals bureaulampen, leeslampen en schijnwerpers voor veiligheidsverlichting.

LED’s bieden vele andere voordelen ten opzichte van traditionele lichtbronnen, waaronder:

– Led verlichting biedt een aantal voordelen ten opzichte van gloei- of halogeenlampen, waaronder een laag energieverbruik, een lange levensduur en zeer weinig warmteproductie. Dit betekent dat ze koel aanvoelen wanneer ze in werking zijn, waardoor ze een ideale keuze zijn voor bureaulampen of andere verlichtingsbronnen in de buurt waar het aanraken van de gloeilamp een brandrisico zou kunnen vormen.

– Duurzame Led-verlichting is gemaakt van stevige materialen die bestand zijn tegen een ruwe behandeling in fabrieken of magazijnen waar ze regelmatig op vaste oppervlakken kunnen vallen. Om deze reden zijn led lampen perfect voor omgevingen waar hard wordt gewerkt, zoals werkplaatsen. Ze zijn ook beter bestand tegen trillingen dan traditionele gloeilampen, waardoor ze minder snel stuk gaan bij gebruik in windturbines of andere machines die.

– Veelzijdige Led verlichting is verkrijgbaar in talloze vormen, maten en kleuren. Dit maakt ze zeer veelzijdig voor verschillende doeleinden. Verkeerslichten bijvoorbeeld vereisen grote lampen die helder genoeg zijn om op grote afstand te worden gezien. Aan de andere kant hebben sfeer- of decoratieve lampen een kleinere lamp nodig die licht kan uitstralen in elke gewenste kleur. Led lampen zijn ook verkrijgbaar in verschillende intensiteit graden, wat betekent dat ze kunnen worden gebruikt voor alles van nachtlampen tot schijnwerpers op bouwterreinen.

De nieuwste soorten RGB led verlichting is vaak te bedienen met een afstandsbediening of app, wij leveren altijd het nieuwste model als het gaat om een afstandsbediening.