Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Manieren om rimpels tegen te gaan

Iedereen wordt een dag bij dag een stukje ouder, of je dat nou leuk vindt of niet… Sommigen zullen er om staan te springen; meer levenservaring en wijsheid komt ook met de jaren toch? Anderen kijken er misschien ietwat meer tegen op, of merken dat ze het proces tot ouder worden helemaal niet zo leuk vinden. Eén van de grootste redenen dat mensen tegen ouder worden opkijken? Rimpels… en hoewel rimpels laten zien dat ‘’je tenminste hebt geleefd’’ kan een rimpel zich ook zo vormen dat er een bepaalde gezichtsuitdrukking wordt benadrukt (zoals boos…), en daar voelen velen zich toch niet helemaal fijn bij… Logisch! Gelukkig zijn er veel manieren om jouw rimpels te verminderen of eventuele niet-bestaande rimpels ook nooit te krijgen. Lees snel met ons mee! 

 

Botox laten spuiten! 

Je hebt er vast wel eens van deze rimpelbehandeling gehoord; botox. Botox is een stofje dat bestaat uit natuurlijk eiwit en kan worden gebruikt om de spier waardoor een rimpel ontstaat te laten ontspannen. Doordat deze spier ontspant kan deze niet meer samentrekken, en zal de rimpel verminderen. Tip: laat botox altijd injecteren door een specialist én bij een goede kliniek! 

 

Profhilo

Een tweede behandeling die kan worden toegepast, is een profhilo behandeling. Bij deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van hyaluronzuur; een lichaamseigen stof (welke voornamelijk in bindweefsel voorkomt). Wanneer je ouder wordt, zal de hyaluronzuur in je lichaam verminderen waardoor de huid slapper wordt en verouderd. Tijdens een profhilo behandeling wordt dit zuur bijgespoten, waardoor jouw lichaam de normale waarde terugkrijgt. Het lichaam zal het zuur opnemen en op een natuurlijke wijze nieuwe cellen aanmaken; jouw huid wordt weer strakker! 

 

Voorzorg

Sta je nog aan de vooravond van het leven en heb je je nu nog even niet druk te maken over rimpeltjes? Dan is het goed om alvast voorzorgsmaatregelen te nemen! Je kan bijvoorbeeld alvast beginnen met het gebruiken van dag- en nachtcrème voor op het gezicht en oogcrème rondom de ogen! Oh, en rook of drink je (veel)? Het is aan te raden hiermee te stoppen of in ieder geval een stuk te minderen, hoe spijtig je dat misschien ook vindt…