Bsdesmidse.nl
Image default
Bedrijven

Manieren om verfsjablonen te maken

U hebt ervoor gekozen om uw reclame-uiting door middel van verfsjablonen vorm te geven. Een goede keuze, want het is een relatief goedkope en eenvoudige manier om uw bedrijfsnaam of logo onder de aandacht te brengen. Echter, met de keuze voor deze soort vormgeving bent u er nog niet. De keuzemogelijkheden binnen deze techniek zijn namelijk zeer uiteenlopend. Het ligt er maar net aan wat u zelf voor ogen hebt met het verfsjabloon. Wat het gebruik van Verfsjablonen overeenkomt, is het gebruik van een sjabloon waarin letters of logo’s zijn uitgesneden. Door verf in deze sjablonen op een ondergrond te spuiten, komen de letters op deze ondergrond terecht. Toch zijn er diverse manieren om deze techniek aan te pakken. Wij bespreken de verschillende varianten verfsjablonen om u de keuze gemakkelijker te maken.

Varianten verfsjablonen

Zoals u las gaat het bij verfsjablonen juist over de ondergrond waarop u uw bedrijfsnaam of logo spuit. Maar wat moet die ondergrond dan zijn? Hierin kunt u eindeloos variëren. Denk niet alleen aan reclameborden, maar aan voorwerpen als een houten krat of betonnen wand. Steeds vaker worden ook muren en zelfs de straat gebruikt om uw kenmerkende letters op te vereeuwigen. Ziet u zichzelf al bij klanten aankomen met uw persoonlijk gemarkeerde flightcase? Het maken van een verfsjabloon is vrijwel op alle ondergronden mogelijk. Niet alleen de ondergrond biedt keuze. Ook het materiaal van het sjabloon heeft diverse opties. Denk aan een aluminium of juist een blikken variant.

Benieuwd naar het eindresultaat?

Wilt u graag weten hoe het eindresultaat eruit komt te zien en wat voor u de specifieke mogelijkheden zijn? Vraag dit gerust eens aan de professionals van Bosman Reklame. Zij hebben jarenlange ervaring met het maken van verfsjablonen. Neem contact op via mail of bijvoorbeeld telefonisch, de medewerkers voorzien u graag van passend advies en aanvullende informatie. Ook is het mogelijk eens langs te komen en het resultaat eens in het echt te bekijken.

https://www.bosmanreklame.com/