Bsdesmidse.nl
Image default
Woning en Tuin

Plakcijfers, waar koop je dat?

Stel je hebt net een nieuwe brievenbus gekocht en wilt deze dicht bij de weg plaatsen. Hoe laat je dan aan de bezorger zien welk nummer bij deze brievenbus hoort? Natuurlijk, dat doe je met plakcijfers. Dat zijn stickers in de vorm van huisnummers. We vonden ze bij Plakfoliewebshop in allerlei kleuren en allerlei formaten.

 

 

Maar zo’n plakcijfer is niet alleen handig voor op een brievenbus hoor. Wat dacht je bijvoorbeeld van je huisvuil container, je papiercontainer en je groene container? Als je hier een grote sticker met je huisnummer op plakt, hoef je je container nooit meer bij de buren terug te halen. Bovendien zie je zelf ook al van een afstand welke containers bij jou horen.

Tja, dit zijn slechts 2 voorbeelden waar mensen plaknummers nodig hebben, maar er kunnen natuurlijk tal van redenen zijn waarom jij op zoek bent naar specifieke cijferstickers.

Bij Plakfoliewebshop vonden we plaknummer in de volgende cijfers:

– 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0

En in de volgende afmetingen:

– 4cm, 6cm, 8cm, 10cm, 12cm, 20cm

En in de volgende kleuren:

– wit, zwart, zilver, blauw, rood en grijs

Misschien zoek je niet alleen nummers, maar ook plakletters omdat je misschien een woord wilt vormen. Dat kan bijvoorbeeld als je een naam bij je huisnummer wilt plakken of als je de openingstijden van je bedrijf of winkel op ramen wilt plakken. Als je naast plakcijfers ook nog graag plakletters wilt kopen, kun je deze ook op dezelfde website vinden in de kleuren wit en zwart. De letters zijn echter niet in zoveel verschillende maten verkrijgbaar, we vonden ze in 4cm en 6cm.

Op dezelfde webshop kon je ook een voordeursticker met naam of huisnummer bestellen. Deze wordt helemaal voor jou op wens gemaakt. Zo kun je zelf het lettertype kiezen, en of je alleen een naam, alleen een huisnummer of een combinatie van beide wilt hebben. De prijs voor een voordeursticker begint bij 20 euro en loopt op naarmate je voor een grotere sticker of meer opties kiest. Wil je voordeliger uit zijn? Bestel dan gewoon simpel een stukje plakfolie en knip of snijd met een scherp mesje zelf het huisnummer uit het folie.

 

https://www.plakfoliewebshop.nl/