Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Serverkast kopen?

Voor veel bedrijven is het tegenwoordig van groot belang om te beschikken over een netwerk dat goed functioneert. Het internet is tegenwoordig niet meer weg te denken. Een netwerkoplossing is vaak datgeen dat internet tot stand brengt, dit is dan ook het hart van een onderneming. Je kan je dus wel voorstellen hoe belangrijk het is dat dit allemaal goed in orde is. Het is dan ook aan te raden om netwerkoplossingen op te bergen in serverkasten. Bent u op zoek naar serverkasten? Kijk dan eens in het ruime assortiment van Patchkast.com.

Diverse serverkasten
Tijdens het aanschaffen van een serverkast is het belangrijk op goed op te letten. U kunt namelijk voor veel verschillende mogelijkheden kiezen. Zo zijn er verschillende afmetingen waarin de serverkasten leverbaar zijn. Ten eerste is de breedte van een serverkast belangrijk. Een serverkast van 19 inch heeft een profiel van 48,26 cm. De minimale breedte van een kast is 600 mm. Naast het profiel is er ook nog ruimte nodig voor de montage van apparatuur. Wanneer u niet zoveel ruimte nodig heeft, is het verstandig om voor een profiel van 10 inch te kiezen. Wanneer u de serverkast onder het bureau wilt plaatsen, is een wandkast het geschikte formaat. In deze wandkasten kan echter geen diep apparatuur in geplaatst worden. Een staande kast is hier wel geschikt voor, maar is wel minder compact dan een wandkast. De diepte van de serverkasten wordt aangegeven aan de hand van buitenmaten. Bij het bepalen van de diepte is het dus van belang dat u rekening houdt dat er door de stalen beplating 10 cm wegvalt. Let dus goed op.

Diverse deuren
Waar u ook op moet letten bij het aanschaffen van een serverkast zijn de deuren. Bij Patchkast.com zijn de serverkasten verkrijgbaar met verschillende deuren. Heeft een geperforeerde deur of juist een glazen deur uw voorkeur? Beide hebben hun voordelen. Een geperforeerde deur zorgt ervoor dat warmte de kast snel verlaat en een glazendeur biedt bescherming tegen geluid en stof.

Meer informatie op Patchkast.nl
Een groot voordeel van Patchkast.nl is dat het mogelijk is om een serverkast geheel gemonteerd te laten leveren. Wanneer u dit doet hoeft u dus zelf de serverkast niet meer in elkaar te zetten en dit scheelt een hoop tijd. Het ongemonteerd laten bezorgen van de kast heeft zo ook zijn voordelen. Bijvoorbeeld wanneer de serverkast veel verdiepingen omhoog gedragen moet worden kan dit een stuk handiger zijn. Weet u al welke serverkast u wilt kopen? 

 

https://www.dsit.nl/