Bsdesmidse.nl
Image default
Zakelijk

Smoking huren eenmalig gebruik

Heb je een gala aan het einde van de middelbare school? Heb je met de studentenvereniging een themafeest? Ga je naar een dagbruiloft? Heb je een belangrijke meeting? Of ga je trouwen? En je weet dat je anders nooit een smoking zal gaan dragen? Dan is het huren van een smoking misschien wel iets voor jou. Voor eenmalig een pak kopen is financieel minder aantrekkelijk dan het huren voor een dag. Hierbij wat tips voor het huren van een smoking.

Waar bestaat een smoking uit?

Voor je op pad gaat is het wel handig om te weten waar je naar op zoek bent. Is er een bepaalde dresscode waar je aan moet voldoen of mag je zelf weten welke kleur je aandoet, als het maar een smoking is? Een smoking bestaat uit een zwarte pantalon met een bies aan de zijkant. Daarbovenop draag je een jas met zijden revers met daaronder een wit overhemd. Je draagt ook een passende strik die voorgestrikt is of niet. We gaan hier uit van de klassieke smoking in het zwart, maar als je een andere kleur smoking wil huren kan dat vast bij de verhuurpartij, als ze andere kleuren smokings te huur hebben.

Wat is je budget?

Voor je op pad gaat is het belangrijk om je budget vast te stellen. Uiteraard wil je voordeliger uit zijn voor het eenmalig huren van een smoking in vergelijking met het kopen van een smoking. Dat lukt bij de meeste partijen wel. Vergelijk vooral ook op internet waar je het goedkoopste uit bent, maar waar je wel kwaliteit krijgt en hulp bij het vinden van een mooie smoking. Een smoking moet namelijk goed zitten en niet te los of te klein. Tuurlijk zit een gehuurde smoking net wat anders dan een op maat gemaakte, maar heel duidelijk hoeft dat niet te zijn.

Smoking huren in omgeving Rotterdam

In Rotterdam zit Sir Anthony, een hele leuke zaak met trouwjurken, trouwpakken en ook smokings en galajurken om te huren voor een vriendelijke prijs. Woon je in de omgeving van Rotterdam, dan is het zeker de moeite waard om er een kijkje te nemen en een smoking te huren! Een smoking huren kun je daar doen zonder van te voren een afspraak te maken.

 

https://www.siranthony.nl/