Bsdesmidse.nl
Image default
Gezondheid

Stop in 2022 met roken: hier lees je hoe

Roken is verslavend en iedereen die rookt zal dit kunnen beamen. Misschien heb je wel eens gedacht om te stoppen met roken. Steeds mislukt de poging en houd je het niet vol. En toch wil je af van het roken. Hoe je kunt stoppen met roken leggen wij je graag uit.

Volg een cursus om te stoppen met roken

Het stoppen met roken is voor veel mensen lastig en soms niet vol te houden. Er zijn verschillende mogelijkheden om te stoppen met roken maar in de meeste gevallen lukken deze niet. Heb je eens gedacht om een cursus te volgen in vier uur om te stoppen met roken. Misschien denk je dat lukt nooit en toch werkt de cursus beter waardoor je kunt stoppen.

Wat houdt de cursus stoppen met roken in?

Als je een cursus wilt volgen om op te houden met roken kan dit bij ikstopermee.nl. De cursus is opgebouwd in kennisvragen over roken. Hier wordt intensief aandacht aan besteed. Wil je ophouden met roken door de cursus dan is die als volgt opgebouwd:

  • Waarom rook je nu echt?

  • Waarom is stoppen voor je ingewikkeld

  • Waarom kun je niet stoppen (het verminderen, vervangen, meer eten of medicijnen)

  • Hoe je wel kunt stoppen en wat je kunt verwachten na het stoppen

De cursus wordt in vier uur gegeven en dan zul je merken dat je kunt stoppen met roken. Er wordt in de cursus niet gesproken over de redenen zoals vaak wel gebeurd. Je krijgt door de vier uur durende cursus Stop met roken een heel ander beeld. Je gaat tijdens de cursus anders kijken naar het rookgedrag. De cursus biedt je simpele en praktische oplossingen om te stoppen met roken.

Wat kun je verwachten van de cursus stoppen met roken?

De cursus kun je volgen in elke provincie in Nederland. Je zult vier uur de cursus volgen. Voor de cursus betaal je € 100 euro en valt onder de basisverzekering. Doe je de cursus via ik stop ermee geven zij een garantie wanneer het niet lukt. 

Dat betekent wanneer het je niet gelukt is in de cursus van 4 uur, dat je het geld terug kunt krijgen. Dat wordt gedaan omdat velen gestopt zijn met roken na de cursus. Het is een van de betere opties om te stoppen met roken. Wanneer je klaar bent met de cursus wordt door Ik stop ermee je nazorg aangeboden wanneer je deze nodig hebt.

Belangrijke redenen om de cursus te volgen

Roken is slecht voor de gezondheid, dat weet elke roker. Roken is een verslaving en dan is hulp wel fijn bij het stoppen met roken. In vier uur tijd kun je rookvrij door het leven gaan. Je zult je veel fitter voelen wanneer je stopt met roken.

 

https://www.ikstopermee.nl/