Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

De juiste tent voor een evenement

Wanneer je een evenement gaat geven denk je vaak meteen aan de muziek, versiering en gasten die moeten komen. Maar wanneer je een evenement wilt organiseren is het belangrijk dat er een plek is waar iedereen droog kan staan en er ruimte is om eventueel muziek te draaien of de gasten te voorzien van een drankje. 

 

Als er een feest wordt gegeven van een groter formaat is het fijn om Tentenverhuur in te schakelen. Ze komen de tenten dan opbouwen en zorgen ervoor dat het ook weer wordt afgebroken. Naast dat het voor jou wordt opgebouwd en afgebroken weet je ook zeker dat er een tent van kwaliteit geleverd wordt, zodat je weet dat er niets kan misgaan met een tent die omwaait of volloopt met water. 

 

Pagode tenten

pagode tenten zijn tenten die vaak worden gebruikt bij de meest uiteenlopende evenementen. Je kunt de tenten voorzien van een vloer en het is mogelijk om een entreedeur te plaatsen, waardoor je een grotere tent hieraan vast kunt maken. 

 

Alu-frame partytenten

Een alu-frame partytent is een luxe representatieve tent, geschikt voor grote feesten zoals bruiloften. De tenten zijn over het algemeen geschikt tot windkracht 8, dus de kans dat je een feest moet afzeggen is nihil.

 

Transparante tenten

Transparante tenten zijn tegenwoordig een enorme hype. Je creëert een unieke sfeer wanneer je het evenement op een mooie en unieke locatie houdt. Rinico weet deze tenten uniek op te stellen in verschillende soorten en maten. 

 

Etage Tenten

Wanneer er een groot evenement wordt georganiseerd is een Etage Tent ideaal. De tent heeft twee verdiepingen en is voorzien van transparante wanden en dak, zodat je een goed uitzicht hebt op de omgeving.

 

Sluistent

Wanneer je twee gedeelten met elkaar wilt verbinden, denk aan een verbinding tussen een pagode tent en Alu-frame tent. Kun je er voor kiezen om een sluistent hiertussen te plaatsen. Zo kunnen bezoekers makkelijk verplaatsen en hoeven ze geen zorgen te maken over nat te worden wanneer het buiten regent. 

 

Aankleding

Wanneer je een tent voor je bedrijfsfeest of gaat geven is de aankleding ook erg belangrijk. Zo moet je zorgen voor een goede entree, met de entree geef je gasten meteen een goede eerste indruk. Wanneer de bezoekers binnen zijn moet je ervoor zorgen dat de gasten goed worden ontvangen. Dit kun je goed combineren met speel en sfeerverlichting. Licht is een belangrijke factor om een bepaalde sfeer te bepalen. Wanneer de aankleding is gedaan, is het belangrijk om het eten en drinken ook goed te presenteren. Wanneer je de gasten wilt laten verplaatsen over het terrein kun je dit het beste doen door te communiceren met decoratie. Zo weet iedereen waar hij/zij naartoe moet en kan het personeel aan de slag met andere werkzaamheden.