Bsdesmidse.nl
Image default
Internet

Introductie van Viaplay: wat biedt de nieuwe streamingdienst? Hoeveel kost het?

Viaplay is een nieuwe video-on-demand-service met abonnement die de huidige streamingoorlogen betreedt. Tijdens een TCA-panel hebben we alles over Viaplay geleerd en we willen er graag alles over met je delen, inclusief twee geweldige series die je op je radar moet hebben, en hoeveel de service kost.

We hebben dit al vaak gezegd, als het op entertainment aankomt, zijn streamingplatforms de belangrijkste attractie. Dankzij zoveel streamingdiensten die vandaag beschikbaar zijn, is er nooit een saai moment! En hoewel we weten wanneer, waar en hoe laat je nieuwe favoriete serie (of film) wordt gestreamd, zouden we niet anders willen, bovendien is Hidden Remote er altijd om je te helpen alles bij te houden. Dat gezegd hebbende, we zijn verheugd om in Viaplay te duiken en nieuwe, opwindende shows te ontdekken!

 

Hoeveel kost Viaplay en hoe kun je je abonneren?

Viaplay is momenteel toegankelijk via Xfinity. Wanneer u zich aanmeldt, start u een gratis proefperiode van 7 dagen en betaalt u vervolgens $ 4,99 per maand om deze te behouden. Chief Content Officer en EVP, Filippa Wallestam, kondigde in de TCA aan dat ze hopen dit jaar samen te werken met andere diensten zoals Xfinity, om het publiek meer opties te geven om te kijken. Klik voor meer informatie over een Viaplay abonnement

 

Welke shows heeft Viaplay?

Viaplay is gespecialiseerd in Nordic Noir-inhoud, dus als je een fan bent van misdaaddrama en zware thrillers, dan is dit de service die je wilt proberen! Viaplay biedt echter nog steeds tal van andere inhoud, zoals tienerdrama’s.

Op de TCA werden de volgende twee shows uitgelicht:

 

Partisan

 

De Nordic Noir-serie Partisan volgt een gated community die perfect lijkt te zijn, maar er zijn duistere en dodelijke geheimen die de buurt omringen. Dit is een geweldige show om te beginnen kijken als je van mysteriedrama houdt.

 

Love me

Love Me richt zich op drie generaties Stockholmers en hun strijd en triomfen met liefde, verdriet en vriendschappen. Bekijk deze nieuwe streamingsdienst nu