Bsdesmidse.nl
Image default
Internet

Alles over Crypto

Wie is er tegenwoordig niet bezig met cryptocurrencies? We horen om ons heen steeds meer verhalen van mensen die zijn ingestapt in Crypto of Bitcoin. Bij Cryptohow.info leren we je van alles over diverse Cryptocurrencies en Crypto exchanges. Crypto is een hele nieuwe wereld, die erg leuk is, maar je kan ook snel geld verliezen als je niet goed weet wat je doet!

Op onze website delen we veel informatie over specifieke crypto’s, maar ook over de Exchanges waar deze crpto’s aan te kopen zijn. Daarnaast delen we interessant Cryptonews, en kan je bij ons ook meer lezen over mining & Trading bots.

Binance Exchange

Als beginner is het belangrijk om te weten waar je kan beginnen om je eerste Bitcoin of Crypto aan te kunnen kopen. Op Cryptohow hebben wij goed gekeken naar diverse grote exchanges, en ze zelfs een cijfer gegeven. De Crypto Exchange die er als beste uitkomt is Binance. Binance is momenteel de grootste exchange, waar dagelijks het meeste Crypto wordt verhandeld. De Exchange is erg prettig in gebruik, en richt zich op beginnende, maar ook op ervaren gebruikers.

Naast het kopen en verkopen van Crypto biedt Binance nog heel veel andere producten aan. Zo kan je via Binance Earn rente krijgen op je Crypto, of kan je zelfs gebruik maken van diverse andere producten met een hoger risico.

GDAX

Een andere grote en bekende Exchange is GDAX. GDAX is de oude naam van de Exchange die tegenwoordig ‘Coinbase PRO’ heet. Dit is als het ware de professionele variant van Coinbase. Als je actief wil handelen met Crypto dan is GDAX / Coinbase Pro een goede en veilige keuze.

Het is goed te merken dat GDAX het grote broertje is van Coinbase. Het is heel erg makkelijk om zonder fee’s crypto of euro’s van de ene naar de andere exchange te sturen.

https://cryptohow.info