Bsdesmidse.nl
Image default
Internet

Ga voor gemak met een alles in 1 pakket voor internet, televisie en telefoon

Het kan wel eens lonen om goed uit te zoeken of je nog steeds bij de meest voordelige provider zit. De prijzen voor diensten veranderen constant. Televisie, internet en bellen zijn daar geen uitzondering op. Veel vergelijkingswebsites raden aan om eens per jaar goed te bekijken wat je wensen en eisen zijn met betrekking tot internet en televisie. Daarna kun je via Allesin1pakketvergelijken.nl jouw woonadres en wensen invullen om providers met elkaar te vergelijken. Vaak komt er dan een handig alles in 1 pakket als advies uit, maar wat is dat eigenlijk?

Welke vragen moet je stellen als je een goed advies wilt krijgen?

Met een alles in 1 pakket sluit je bij dezelfde provider je internet, televisie én telefonie af. Het grote voordeel van een alles in 1 pakket, is dat je niet voor verrassingen komt te staan. Je factuur omvat alle diensten die je hebt afgenomen. Bovendien heb je maar één aanspreekpunt als je tegen problemen aanloopt, zoals storingen of kapotte materialen. Daarnaast gebeurt het momenteel regelmatig dat je een combivoordeel krijgt wanneer het abonnement voor je mobiele telefoon ook bij dezelfde provider loopt. Dit betekent dat je meerdere voordelen in een klap hebt. Wil jij graag ontdekken welk alles in 1 pakket bij jou past? Stel jezelf dan de volgende vragen:

  • Welke internetsnelheid heb ik nodig?
  • Hoeveel en welke zenders wil ik kunnen ontvangen?
  • Wat is het maximumbedrag dat ik kwijt wil zijn aan internet, televisie en telefonie?

Vraag jouw pakket aan bij een nieuwe provider

Als je een goed advies uit de vergelijker hebt gekregen, dan kun je het alles in 1 pakket aanvragen op jouw adres. Lees goed de informatie door, want het kan zijn dat je zelf je huidige abonnement bij je provider(s) moet opzeggen zodat alles netjes op elkaar aansluit. Vul je gegevens in en ontdek wanneer je jouw installatiepakket thuis ontvangt!