Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Tuinhaard

 

Met een tuinhaard van Maxtotaal.nl zit u er gegarandeerd warmpjes bij. Een tuinhaard is ideaal voor iedereen die het liefst iedere dag buiten vertoeft. Wat is er nou lekkerder dan tot in de late uurtjes buiten zitten met vrienden op een zwoele zomeravond? Of in uw eentje met een goed boek en een kop warme chocomel op een zonnige winterdag buitenshuis vertoeven?

Van de lente tot aan de herfst en van de herfst tot aan de winter: met een tuinhaard van Maxtotaal.nl kunt u het hele jaar door van uw tuin genieten. Bent u benieuwd welke varianten van de tuinhaard wij op voorraad hebben? Bekijk dan onze modellen.

Tuinhaard kopen

Bij Maxtotaal.nl kunt u verschillende varianten van de tuinhaard kopen. De groottes variëren van 112 cm tot wel 158cm. De meeste tuinhaarden worden standaard geleverd met handige accessoires zoals een pook, waarmee u het vuur kunt reguleren.

U kunt er ook voor kiezen om een tuinhaard te kopen met opslagruimte voor haardhout. U hoeft zo geen grote houtschuur in de tuin te hebben staan om te kunnen genieten van een mooi vuurtje. Wees dus niet bang dat u een te kleine tuin heeft voor een tuinhaard of dat het hebben van een tuinhaard te veel rommel zal opleveren.

De tuinhaarden van Maxtotaal.nl zijn van alle gemakken voorzien. Of u op zoek bent naar een extra warmtebron op het terras, of een echte eyecatcher: voor iedere tuin kunt u bij Maxtotaal.nl een geschikte tuinhaard kopen.

Tuinhaard aanbieding bij Maxtotaal.nl

Bent alleen al van het idee om een tuinhaard te kopen warm geworden? Dan heeft u de perfecte timing, want we hebben regelmatig een tuinhaard aanbieding. Al onze tuinhaarden zijn namelijk echte prijsknallers. Als u nu uw tuinhaard bestelt bij Maxtotaal.nl bespaart u tot wel 25% op alle verschillende modellen.

https://www.maxtotaal.nl/