Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Uitgekeken op uw standaard ‘bakkie pleur’? 3 tips voor een vernieuwende smaak!

Uitgekeken op uw standaard ‘bakkie pleur’? 3 tips voor een vernieuwende smaak!

Wanneer u iedere dag meerdere kopjes koffie achterover slaat, is de kans behoorlijk aanwezig dat u op een gegeven moment wel eens een keer toe bent aan iets vernieuwends. Al zijn er nog zo veel verschillende koffiesmaken en -variëteiten te verkrijgen, koffie blijft koffie wanneer u er niet iets speciaals aan toevoegt. Bent u inmiddels ook uitgekeken op uw standaard ‘bakkie pleur’? Lees dan even verder want hieronder geven wij drie tips voor een vernieuwende smaak. Want met slechts een schepje cacaopoeder of een scheutje likeur of koffiesiroop kunt u uw saaie kopje koffie omtoveren tot een ware smaakexplosie. Lees snel verder!

 

Volle, ronde smaak? Voeg een schepje cacaopoeder toe

Soms kan het zijn dat u bij het drinken van een kopje koffie de volle, ronde smaak mist. Voeg in dat geval een klein schepje cacaopoeder toe. Een koffiespecialiteit die sowieso altijd al wordt afgewerkt met een klein schepje cacaopoeder is de Wiener melange. Naast het feit dat cacaopoeder erg lekker smaakt door de koffie, kan het uiteraard ook door beslagen worden gemengd. Denk bijvoorbeeld aan pannenkoekenbeslag of cakebeslag voor het maken van een heerlijke marmercake.  

 

Zoete nasmaak? Een scheutje likeur doet wonderen

Koffie kan best wel een bittere nasmaak hebben. Of u houdt hiervan of niet. Bent u niet zo weg van de bittere nasmaak? Dat kunt u die gemakkelijk verdoezelen door een scheutje van uw favoriete likeur aan uw koffie toe te voegen. Omdat likeur vaak best wel zoet is en een sterke smaak heeft, kunt u het beste eerst een klein beetje toevoegen. Proeft u de likeur bijna niet? Voeg dan nog iets meer toe. Voorbeelden van likeuren die erg goed samengaan met koffie, zijn: Baileys, Tia Maria en amaretto.

 

Zoete nasmaak zonder alcohol? Koffiesiroop is het antwoord!

Wilt u wel die zoete nasmaak, maar drinkt u, om wat voor reden dan ook, geen alcohol? Dan bestaan er gelukkig ook alcoholvrije siropen die speciaal zijn ontworpen om door de koffie te mengen. Populaire koffiesiroop smaken als vanille, hazelnoot en karamel zijn in de meeste supermarkten wel te verkrijgen. Wilt u graag een wat meer ‘exotische’ smaak proberen, zoals macaron, tiramisu, appeltaart, speculoos of brownie? Klik dan op de volgende link: Monin van De Koffiethuiswinkel, en u komt direct op de juiste pagina terecht. Voor welke smaak kiest u?

 

https://www.dekoffiethuiswinkel.nl/