Bsdesmidse.nl
Image default
Dienstverlening

Vuurrood Veiligheid geeft BHV cursussen op maat

Voor een cursus BHV in Den Haag zit u bij Vuurrood Veiligheid helemaal goed! Wij geven al  jarenlang met veel plezier en passie BHV cursussen. In die jaren hebben wij veel ervaring opgebouwd, hierdoor bent u ervan verzekerd dat u bij ons een uiterst goede cursus op maat krijgt.

Wij werken enkel met hoog gecertificeerde, gespecialiseerde en ervaren instructeurs en veiligheidskundigen. Iedereen die bij ons werkt heeft plezier in en hart voor het vak. Veiligheid van mensenlevens staat bij ons bovenaan! 

Volg onze BHV cursus in ons training centrum in Den Haag

Wij van Vuurrood Veiligheid werken tijdens de trainingen met veel interactie. Daarnaast krijgt u een training van ons die past bij het karakter van uw onderneming en branche. Hierop vormen we de begeleiding, het advies en de lesplannen, zodat de veiligheid in uw bedrijf zo optimaal mogelijk wordt. De BHV cursus kunt u volgen in ons training centrum in de Binkchorst in Den Haag. Deze locatie ligt dichtbij de A12 en het Prins Clausplein. Ook zijn we makkelijk te bereiken via openbaar vervoer.

Wilt u liever de BHV cursus volgen op uw eigen locatie? Dat kan! Voordat wij een offerte maken komen we graag kosteloos langs bij u op locatie. Vanuit onze kennis als HVK (Hoog Veiligheid Kundige) bekijken we de aanwezige veiligheid en plannen, zoals bijvoorbeeld het ontruimingsplan, technische tekeningen en BHV plan. Daarnaast bespreken we uw wensen en maken we een offerte op maat.

Volg uw VCA opleiding ook via Vuurrood Veiligheid

Naast de BHV cursussen kunt u bij ons ook terecht voor de VCA opleiding. De twee veiligheidskwalificaties die verplicht worden gesteld bij twee doelgroepen zijn:

  • Basisveiligheid VCA. Deze opleiding is voor operationele medewerkers
  • Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden. Deze opleiding is voor de leidinggevenden van de operationele medewerkers.

Tijdens de opleiding Basisveiligheid VCA wordt de basiskennis aangeleerd van onder andere:

  • branden, explosies, gevaarlijke stoffen
  • werkvergunningen, ongevallenreportage, herkennen van onveilige situaties en handelingen
  • struikelen, uitglijden, tillen, werken op hoogte
  • elektriciteit, lassen, persoonlijke beschermingsmiddelen
  • wet en regelgeving, oorzaken, beheersmaatregelen 

De cursussen zijn zowel individueel als in groepen te volgen. Inschrijven is makkelijk via onze site, u kunt meteen aangeven of u de cursus alleen of met een groep komt volgen.

 

https://www.vuurroodbv.nl/