Bsdesmidse.nl
Image default
Woning en Tuin

Waar moet je op letten bij het kopen van automatische schuifdeuren?

De techniek dient de mens. Daarom worden steeds meer traditionele deuren vervangen door automatische schuifdeuren. Steeds meer bedrijven, organisaties en instellingen gebruiken automatische deuren. Heb je nog geen automatische deuren? Lees dan verder en ontdek waar je op moet letten.

Wat zijn automatische deuren?

Automatische deuren openen en sluiten zich uit zichzelf. Dat is mogelijk doordat de deur is uitgerust met sensoren die herkennen wanneer er iemand aankomt. De sensor geeft een signaaltje naar de motor, de deur opent zich en als de persoon is verdwenen sluit de deur. Handig.

Waarom automatische deuren

Automatische deuren zijn alleen vanwege het gemak de moeite waard. Het zou verkeerd zijn ze te beschouwen als overbodige luxe, want automatische deuren dragen bij aan de toegankelijkheid van je pand voor minder validen. Daardoor zijn ze een goede manier om te voldoen aan wet- en regelgeving. Ze besparen ook nog eens energie, omdat er minder warmte verloren gaat én ze kunnen je pand (zeker gecombineerd met een toegangscontrolesysteem) veiliger maken.

Waar moet je op letten?

Bij het aanschaffen van automatische deuren is het belangrijk dat je een goed beeld hebt van de hoeveelheid mensen die de deur gaan gebruiken. De hoofdingang van een groot kantoor heeft grotere automatische deuren dan een zijdeur. Ook wil je automatische deuren die mooi geïntegreerd kunnen worden in je pand en interieur.

Ook de kosten zijn van belang bij je keuze. Kijk niet alleen naar de aanschafprijs, maar ook naar de kosten van onderhoud en dergelijke. Vaak blijken automatische deuren van een topmerk als Ditec of Erreka voordeliger dan budget-merken.

Een betrouwbare partner

Wil je betrouwbare automatische deuren, die vakkundig geïnstalleerd worden en die het altijd doen? Schakel dan een betrouwbare expert in, zoals www.automatischedeuren24.nl. Met ruim 30 jaar ervaring weten wij precies waar ze mee bezig zijn.

Betaalbaar, snel en zonder gedoe automatische deuren in je pand? Dan kies je voor www.automatischedeuren24.nl.

https://automatischedeuren24.nl/