Bsdesmidse.nl
Image default
Gezondheid

Wat doet een regressietherapeut?

Jouw leven wordt gevormd door het gezin waar je opgroeit en situaties die je meemaakt. Hoewel iedereen het liefst een stabiele basis wenst, is dit zeker niet altijd mogelijk. Mensen doen elkaar pijn en verdriet vanuit onvermogen of onmacht. Hoewel ze dit niet altijd bewust doen, heeft dit wel impact op jouw ontwikkeling. Soms is deze invloed zo intens, dat je er voor je gevoel geen grip op hebt. In het leven van alledag ervaar je daardoor soms veel last van diverse soorten klachten. 

Wat is een regressietherapeut? 

Een regressietherapeut is een persoon die jou helpt om in het reine te komen met je verleden. Dit doet hij of zij door jou het verleden te laten herbeleven en situaties of gebeurtenissen voorgoed af te sluiten. Door vrede te sluiten met wat er is gebeurd, uiteraard voor zover dat kan, slaag je erin je leven weer op te pakken en met plezier je dagelijkse activiteiten te verrichten. 

Waarom ga je langs bij een regressietherapeut? 

Regressietherapie wordt toegepast bij allerlei soorten lichamelijke en emotionele problemen. Zo hebben veel mensen er baat bij die worstelen met depressies, angstklachten, eetproblemen, traumatische ervaringen en allerlei andere soorten issues. Wat jouw verhaal ook is, er is altijd heling en herstel mogelijk. Maak daarom een afspraak met een regressietherapeut om aan jezelf te werken. 

Word zelf ook regressietherapeut 

Heb je zaken in je eigen leven op orde en wil je zelf regressietherapeut worden? Schrijf je dan in voor een opleiding of cursus regressietherapie. Dit is niet alleen een stimulans voor je eigen bewustwording, maar je kunt ook anderen ermee helpen. Dagelijks zijn er talloze mensen die worstelen met levensvragen of situaties uit het verleden. Volg daarom je hart en zet je talenten en gaven in voor de mensen om jou heen.

https://www.zoma-opleidingen.nl/