Bsdesmidse.nl
Image default
Zakelijk

Wat zijn de voordelen van gerecyclede kunststof vluchtheuvels?

Vluchtheuvels zijn standaard opgenomen in ons wegennet en zorgen ervoor dat het verkeer elkaar veilig kan naderen. Uit onderzoek is gebleken dat weggebruikers over het algemeen snelheid minderen bij het naderen van een vluchtheuvel. Met behulp van een vluchtheuvel of verkeerseiland kunnen situaties tijdelijk of definitief op de weg worden aangepast. In opdracht van onder meer provincies, gemeentes en aannemerij leveren wij onze innovatieve producten, zoals vluchtheuvels en verkeerseilanden. Als organisatie richten wij ons in het bijzonder op:

  • Veiligheid

  • Comfort

  • Functionaliteit

  • Stijl

  • Duurzaamheid

Voordelen van onze vluchtheuvels

Onze vluchtheuvels, welke geschikt zijn voor elk type wegdek, kunnen geplaatst worden op elke gewenste ondergrond. Daarnaast zijn onze vluchtheuvels dusdanig geproduceerd dat deze in delen te plaatsen of te verplaatsen is. Hierdoor kan er flexibel worden omgegaan met het plaatsen van vluchtheuvels, wat erg handig is bij een tijdelijke plaatsing gedurende een evenement. Ook wanneer er tijdelijk extra veiligheidsmaatregelen nodig zijn kan een vluchtheuvel noodzakelijk zijn, bijvoorbeeld tijdens wegwerkzaamheden of bij transport.

Wegbebakening gemakkelijk en onkruidvrij in onderhoud

Al ruim 30 jaar leveren wij wegbebakening in heel Nederland van Horizont Klemmfix. Dit gerenommeerde merk staat in heel Europa bekend als één van de meest innoverende fabrikanten op het gebied van (tijdelijke) wegbebakening. Een enorm voordeel van de producten van Horizont Klemmfix is dat deze vrijwel vrij in onderhoud zijn. Dankzij de gerecyclede kunststof uitvoering is uw wegbebakening onkruidvrij. Dit scheelt op kleine, maar ook zeker op grote schaal, enorm in onderhoudskosten. Tevens zijn de gerecyclede vluchtheuvels een goed alternatief voor vluchtheuvels met bestrating, wat zorgt voor extra onderhoud zoals het onkruidvrij houden van de wegbebakening.

Plaatsen en monteren van vluchtheuvels

Wij nemen u ook graag de zorg voor de plaatsing, montage en onderhoud uit handen. Zo blijft de wegbebakening goed onderhouden en veilig voor weggebruikers. Onze organisatie is opgedeeld in vier hoofdpijlers, waar onderhoud van wegbebakening een belangrijk onderdeel van is. Wenst u meer informatie te ontvangen over onze organisatie of diensten? Neem gerust contact met ons op, zodat wij uw situatie op locatie kunnen bekijken en u van een kundig advies kunnen voorzien.