Bsdesmidse.nl
Image default
Woning en Tuin

Wij lossen jouw CV problemen voor je op!

Heel veel huizen in Nederland krijgen hun warme water en een werkende verwarming door middel van een CV-ketel. Wanneer je CV problemen krijgt vallen deze dingen weg en dit kan voor nogal wat overlast zorgen. Je doucht waarschijnlijk liever met warm water en je hebt waarschijnlijk ook liever een verwarmde woonkamer. Gelukkig hebben wij al een specialist van CVprobleemkwijt voor jou klaarstaan om je CV problemen op te lossen! Hieronder lees je wat hij voor jou kan betekenen.

Mijn CV-ketel geeft een storingscode

In een cv-ketel komen electriciteit, water en gas samen. Omdat deze stoffen voor nogal wat gevaarlijke situaties kunnen zorgen houdt iedere cv-ketel goed in de gaten of alles wel goed gaat in de ketel. Wanneer de cv-ketel een vreemde meting doet geeft hij een storingscode. Wat deze code precies betekent kun je vaak op de site van de leverancier van de cv-ketel vinden.  Is het een serieus probleem? Twijfel dan niet en schakel de hulp van een professional in om vervelende situaties te voorkomen.

Mijn CV-ketel maakt lawaai

Het komt wel eens voor dat je cv-ketel geluiden maakt die je normaal gesproken niet hoort. Zo kan je cv-ketel een fluitend, tikkend of borrelend geluid maken. Al deze geluiden duiden op een probleem in de cv-ketel, ze stellen dus zeker wat voor. Zo kan het zijn dat de verhouding gas/lucht niet goed is in de ketel. Of een overschot aan lucht in de leidingen die ervoor zorgt dat de waterdruk in de ketel niet meer voldoende is. Hoor je dus een gek geluid uit je cv-ketel komen? Bel of mail je lokale vakman voor een afspraak!

Mijn warme water werkt niet meer

De cv-ketel wordt voor meerdere dingen in huis gebruikt. Zo zorgt de cv-ketel voor de verwarming, de vloerverwarming en het warme water in huis. Het kan het geval zijn dat de ketel de verwarming prima opwarmt, maar dat er geen warm water meer uit de kraan komt. Dit wordt dan hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt door een te lage gasvoordruk. Hoe je dit oplost? Dit is bijna onmogelijk om zelf te doen zonder dat je de juiste kennis hebt. De beste oplossing is om een lokale vakman van CVprobleemkwijt te bellen of mailen voor een afspraak!

https://cvprobleemkwijt.nl/