Bsdesmidse.nl
Image default
Bedrijven

Zo snel mogelijk van uw huis af?

Direct huis verkopen

Wilt u zo snel mogelijk van uw huis af, zonder hierbij verkoopstress en onzekerheden te hoeve ervaren? Dan is de beste manier voor u om uw woning te verkopen aan een makelaar die zelf woningen aankoopt. Wanneer u kiest voor deze optie bent u er namelijk van verzekerd dat uw huis direct verkocht is en u niet vast zit aan een langdurig verkooptraject. Sons Real Estate is de vastgoedmakelaar waaraan u uw woning kunt verkopen. Door uw woning bij ons aan te melden via de site, kunt u gratis een geheel vrijblijvend bod van ons ontvangen.

 

Waarom voor deze mogelijkheid kiezen

Wanneer u voor deze mogelijkheid wilt kiezen is het begrijkelijk dat u benieuwd bent naar de voordelen die wij als bedrijf u hiermee kunnen bieden. Een enkele voordelen zijn bijvoorbeeld:

  • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
  • Wij kopen woningen in alle staten
  • U kunt in uw woning blijven wonen tot u een nieuwe woning gekocht heeft en hier kan intrekken
  • U kunt door heel Nederland bij ons terecht voor een geheel gratis en vrijblijvend bod
  • Uw woning is direct verkocht waardoor u niet vastzit aan een langdurig verkooptraject
  • U kunt uw gehele of gedeeltelijke inboedel achterlaten wanneer u wenst dit te laten staan

Steeds meer Nederlanders kiezen voor een directe verkoop. Dit omdat deze keuze aanzienlijk weinig moeite kost omdat het zorgt voor een directe verkoop. Tevens levert deze keuze in de meeste gevallen ook nog eens de beste verkoopprijs voor uw huis op.

 

Waarom kopen wij zelf woningen aan?

Wij zijn een van de weinige makelaars in Nederland die ook zelf woningen aankoopt. Wij koen zelf woningen om zo het gehele jaar over voldoende woningaanbod te kunnen beschikken voor onze beleggers. Zo kunnen wij hen die op zoek zijn naar een koopwoning voorzien van een divers aanbod aan woningen. Ook kunnen wij op deze mnier ons klatenbestand die op zoek zijn naar een huurwoning bedienen.

http://sonsrealestate.nl/huis-verkopen/