Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

3 handige producten voor een productieve training!

Ben jij keihard aan het trainen voor een hardloopwedstrijd, of doe je aan krachttraining? Dit vraagt natuurlijk een hoop energie, zowel fysiek als mentaal. Het is belangrijk dat je zoveel mogelijk rendement uit een training haalt. Maak het dus makkelijk voor jezelf! Er zijn verschillende producten die het sporten comfortabeler maken. Wij behandelen in deze blog een aantal van deze handige producten. Zo hopen wij je inspiratie te geven voor het beoefenen van jouw sport. Lees dus gauw verder en maak jouw training nog productiever!

Handschoenen met grip

Doe jij aan krachttraining? Zo ja, dan adviseren wij je om handschoenen met grip te dragen. Op deze manier beschadig jij je handen niet aan de apparaten en gewichten in de gym. Door veel wrijving in de handen kunnen ze erg benauwd en zweterig worden. Na een training kan je de huid droog worden, waarna het kapot kan gaan. Sporthandschoenen met grip kunnen deze druk opvangen. Dit is comfortabeler en beter voor je huid!

Oortjes

Muziek motiveert je om te sporten. Daarom helpt het om oortjes te dragen tijdens het sporten. Tegenwoordig is het erg comfortabel om draadloze oortjes te dragen. Op deze manier raak je niet in de knoop met een kabeltje, terwijl je aan het sporten bent. Er zijn verschillende afspeellijsten beschikbaar, bij streamingsdiensten, die gemaakt zijn voor tijdens het sporten. 

Whey proteïne

Verschillende supplementen kunnen je helpen bij het sporten. Zo helpt whey proteïne bij spiergroei en spierherstel. Dit doet het door jouw eiwitgehalte te verhogen. Er zijn verschillende varianten van whey proteïne. Zo is er whey concentraat, dat je eiwitgehalte verhoogt naar zo’n 80%. Daarnaast is er whey isolaat, dat je eiwitgehalte verhoogt naar zo’n 90%. Whey proteïne isolaat is over het algemeen dan ook duurder dan whey concentraat. Whey concentraat wordt meer gebruikt door beginnende sporters.

https://bestwayingredients.com/