Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Alles over brievenbuspost

Verstuurt u geregeld pakketjes? Dan wilt u hier het liefst zo min mogelijk tijd en geld aan besteden. In dat geval verstuurt u uw pakketje met brievenbuspost. Probleem is alleen dat niet iedere pakketje door de brievenbus past. Als uw pakket niet door de brievenbus past, moet u deze met pakketpost versturen. Dit brengt extra kosten met zich mee. Daarom verstuurt u uw pakketten het liefst per brievenbuspost. Dit kan alleen als het pakketje de juiste afmetingen heeft. Om te voorkomen dat u hierbij de mist ingaat, vertellen we u hier alles over de afmetingen voor brievenbuspost.

Hoe groot mag een brievenbuspakket zijn?

Als u een klein pakketje verstuurt, past deze waarschijnlijk zonder problemen door de brievenbus. Helaas is dit niet bij ieder pakket het geval. Bij sommige pakketten ziet u direct dat deze niet aan de afmetingen voor een brievenbuspakket voldoen. Toch zijn er ook genoeg pakketjes waar u over twijfelt. Daarom is het handig om de maximale afmetingen voor brievenbuspost te weten. Deze pakjes mogen maximaal 38 centimeter lang, 26,5 centimeter breed en 3,2 centimeter hoog zijn.

Toch komt het zo nu en dan voor dat er ook grotere pakketjes door de brievenbus gedaan worden. Dit hangt af van de brievenbus afmetingen. Voor brievenbussen in de deur gelden de afmetingen voor brievenbuspost die we hierboven noemden. Losse brievenbussen zijn vaak net wat groter. In dat geval kan er ook een pakket in dat groter is dan de maximale afmetingen voor een brievenbuspakket.

Welke verpakkingen gebruikt u voor brievenbuspost?

Wilt u goederen versturen per brievenbuspost? Dan moet u allereerst rekening houden met de afmetingen. Kijk hiervoor niet alleen naar de omvang van het product, maar vergeet de verpakking niet mee te rekenen. Door de verpakking worden de afmetingen van het brievenbuspakje namelijk groter. Om het compact te houden, verpakt u uw goederen mogelijk in een plastic zak. Dit gebeurt vaak met kleding. Hierdoor heeft de verpakking enige speling, waardoor deze vaak door een brievenbus gedrukt kan worden. Vraagt uw te verzenden goed om extra bescherming? Kies dan bijvoorbeeld voor luchtkussen enveloppen.

Bestel verzendverpakkingen online

Wilt u een brievenbuspakje kopen? Dan bent u bij Blok Packaging aan het juiste adres. Wij bieden namelijk verschillende verpakkingen met brievenbus afmetingen aan. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat uw pakket groter is dan de maximale afmetingen voor brievenbuspost. Bestelt u de verpakking op werkdagen voor 17.00 uur? Dan versturen wij deze dezelfde dag nog. Hierdoor heeft u het verpakkingsmateriaal naar alle waarschijnlijkheid de volgende dag al in huis. Komt de totale prijs van uw order daarnaast boven de 99 euro uit? Dan versturen wij het verpakkingsmateriaal met afmetingen voor brievenbuspost geheel gratis.

 

https://blokpackaging.com/