Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Bedrukte pennen bestellen

Pennen zijn één van de oudste relatiegeschenken. Jaren geleden kwam men er al achter dat het drukken van een bedrijfslogo op een pen voor veel naamsbekendheid zorgt. Pennen worden veel gebruikt en daardoor wordt het logo veel gezien. De ideale boodschapper dus! Ondertussen heeft bijna elk bedrijf wel een bedrukte pen in het promotierepertoire. Maar stel, je begint net en je bent op zoek naar dé geschikte pen voor jouw bedrijf. Via BudgetGift.nl heb je een enorme keuze aan verschillende pennen. Verschillende kleuren, schrijfkleuren, stijlen, drukmogelijkheden, etc. De keuze kan soms best moeilijk zijn. Daarom helpen we je graag! In dit blog noemen we een aantal punten waar je op moet letten om te zorgen dat jij uiteindelijk de perfecte pen kiest. 

Kleur

De eerste is makkelijk: de kleur. Ga je voor een neutrale pen of ga je voor een pen in de kleur van je huisstijl? Dit is natuurlijk enorm bepalend voor de uiteindelijke uitstraling. Tip: wanneer je een groot aantal pennen bestelt, is het soms ook mogelijk om de pen custom te laten maken in de precieze PMS kleur van je huisstijl. 

Stijl

Dit punt sluit mooi aan op bovenstaande punt, want ook de stijl is van grote invloed op de uiteindelijke uitstraling. Ga je voor een klassieke pen of wil je juist de moderne kant op? Ga goed na welke stijl bij jouw bedrijf past. Elk relatiegeschenk of promotie item, is een visitekaartje voor jouw bedrijf. 

Kwaliteit en budget

Twee dingen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn: kwaliteit en budget. Misschien zijn bedrukte pennen voor jou niet zo’n prioriteit en wil je er niet  te veel aan uitgeven. Dat kan! Voor slechts €200.- á €250.- (excl. BTW) koop je al 1000 pennen inclusief bedrukking. Heb je een hoger budget en heb je liever dat de pennen kwalitatief wat beter zijn? Ga dan voor een luxe (merk)pen. Voor elk budget is er wel een geschikte pen te vinden. 

Schrijfkleur

Het lijkt voor de hand te liggen, maar toch denken veel mensen er niet goed over na: de schrijfkleur van de pen. De meeste pennen hebben blauwe inkt. Wil je liever een andere schrijfkleur, zoals zwart, rood of groen? Let daar dan goed op bij het bestellen. 

Drukkleur

De drukkleur gaat om de opdruk die je uiteindelijk op de pen wil hebben. Wil je een logo en heeft dat logo 3 kleuren? Selecteer daar dan op bij het zoeken naar een pen, want niet alle pennen kunnen met meerdere drukkleuren bedrukt worden. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen het logo of de opdruk terug te brengen naar slechts één kleur, dit maakt het zoeken wat makkelijker. Heeft je logo een kleurverloop, ofwel een gradient? Selecteer dan op pennen die in full color bedrukt kunnen worden. 

Goedkoop bedrukte pennen bestellen

Hopelijk hebben we je met dit blog kunnen helpen bij het uitzoeken van een geschikte pen. Kom je er alsnog niet helemaal uit? Neem dan contact op met het team van BudgetGift.nl. Zij hebben niet alleen een ruim assortiment aan te bedrukken pennen, maar het klantenteam helpt jou ook nog eens vakkundig en persoonlijk. Geen vraag is te gek! Wil je graag zien hoe jouw bedrukte pen eruit komt te zien? Vraag dan een digitaal voorbeeldopmaak aan. Geheel gratis en vrijblijvend!

Bestel vandaag nog jouw bedrukte pennen, makkelijk en snel op BudgetGift.nl.

https://www.budgetgift.nl/