Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Alles wat je moet weten over partytenten!

Of je nu een verjaardagsfeest geeft, een bruiloft, of een familiereünie, het hebben van de juiste soort tent voor je evenement is belangrijk. Er zijn zoveel verschillende soorten en stijlen tenten beschikbaar, maar met een beetje onderzoek en planning kun je de perfecte tent voor jouw gelegenheid vinden. Laten we eens kijken naar enkele van de populairste soorten partytenten die tegenwoordig op de markt zijn. 

 

Frametenten 

Frametenten zijn een van de populairste soorten tenten, omdat ze veel flexibiliteit bieden bij het opzetten en configureren. In tegenstelling tot traditionele paaltenten, waarvoor stokken in de grond geplaatst moeten worden om op te kunnen staan, worden frametenten ondersteund door metalen frames die niet vastgezet hoeven te worden. Dit maakt ze ideaal voor evenementen op harde ondergrond zoals parkeerplaatsen of opritten. Frametenten zijn er in verschillende maten en kunnen afhankelijk van hun grootte 20-50 personen herbergen. 

 

Pop-up tenten 

Pop-up tenten zijn een andere goede optie voor wie op zoek is naar een gemakkelijke opzet. Ze zijn licht en gemakkelijk op te zetten, gewoon openklappen als een paraplu en klaar! Deze kleinere tenten variëren meestal van 6×6 voet tot 10×10 voet en bieden plaats aan 2-8 personen, afhankelijk van de maat die je kiest. Pop-up tenten zijn perfect voor wie iets eenvoudigs wil, maar toch stijlvol genoeg om indruk te maken op zijn evenement. 

 

Luifeltenten 

Luifeltenten bieden meer dekking dan andere soorten partytenten, omdat ze meestal wanden hebben die helemaal doorlopen langs 3 zijden van de tent. Luifeltenten hebben meestal ook afneembare zijwanden die wanneer nodig verwijderd kunnen worden. Deze grotere tenten variëren in grootte van 10×10 voet tot 20×40 voet en kunnen gemakkelijk meer dan 100 gasten herbergen, afhankelijk van hoe ze zijn geconfigureerd. Ze zijn ideaal voor grotere evenementen, zoals bruiloften of bedrijfsfeesten waar meer ruimte nodig is. 

 

Wat voor soort evenement je ook plant, er is een partytent die perfect is voor jou! Van frametenten tot pop-ups tot grote luifeltenten, er zijn genoeg opties beschikbaar, wat je behoeften ook mogen zijn. Met een beetje onderzoek en planning kun je de perfecte tent voor jouw gelegenheid vinden!

 

https://www.tentpro.nl