Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Artikel Kids voor Kinderen – kinderopvang Baarn, kinderdagverblijf Baarn

Geschikte kinderopvang en bso in Baarn anno 2020

Tegenwoordig kan het zoeken naar een geschikte kinderopvang een behoorlijke uitdaging zijn. Er is zo veel keus! Je wil dat je kind zich er fijn voelt (net zoals thuis), veel buiten speelt, de mogelijkheid krijgt om zich optimaal te ontwikkelen, veel activiteiten kan doen en uiteraard gezond eet. Veel kinderdagverblijven beloven dit, maar wie maakt het waar? Na uitgebreid onderzoek te hebben gedaan heb ik de ideale kinderopvang in Baarn gevonden, die doen wat ze zeggen. Namelijk: Kids voor Kinderen in Baarn (en Hilversum)!

Landelijke kinderopvang voor hoogwaardige opvang

Een van mijn eisen voor een goede kinderopvang is dat mijn kinderen veel buiten zijn. Het kinderdagverblijf Kids voor Kinderen is landelijk gelegen aan de rand van Baarn. Zij hebben niet alleen een grote buitenspeelruimte met een groot speelveld, maar ze bieden meer. Ze hebben namelijk ook moestuinen, en zelfs herten, kippetjes en schattige alpaca’s. Dit maakt het zo’n unieke locatie! Zo weet ik zeker dat mijn kinderen volledig de ruimte krijgen om de natuur te ontdekken.

Bso in Baarn met afwisselende thema’s

Kids voor Kinderen biedt niet alleen een kinderopvang maar ook een bso in Baarn. Een van mijn kinderen is ouder dan 4 jaar, en kan hierdoor na school lekker spelen, rustig ontspannen, lezen of een spelletje doen. Het mooie is dat hij zelf de vrije keuze heeft (het is immers vrije tijd)! Iedere 6 weken hebben ze een nieuw thema vol diverse leuke activiteiten, waar de kinderen erg enthousiast over zijn.

Betrokken pedagogische professionals voor een veilige omgeving

Een andere belangrijke overweging is het stimuleren in ontwikkeling. Hiervoor heeft Kids voor Kinderen ervaren pedagogische professionals in dienst, zij voorzien onder andere in:

  • Een veilige omgeving waar jouw kind (op eigen tempo) de wereld kan ontdekken
  • Individuele aandacht voor jouw kind
  • Veel positieve aandacht, maar ook duidelijke grenzen
  • Rust, reinheid en regelmaat
  • Een plek waar kinderen leren om samen te spelen en rekening te houden met elkaar

Talloze activiteiten voor jouw kind of kinderen

Een andere eis was dat er genoeg te doen is. Er moet natuurlijk genoeg te doen zijn om te voorkomen dat het misschien saai kan worden. Gelukkig zijn de activiteiten bij Kids voor Kinderen zeer divers. Een van de meest favorieten activiteiten zijn om samen naar het bos te gaan, bezig te zijn in de moestuintjes, te spelen met de kippetjes in de tuin, heel veel buiten te spelen, maar ook om diverse boekjes te lezen. Bekijk nu alle activiteiten op Kids voor Kinderen.

Gezonde, verse voeding (uit eigen moestuin)

Tot slot is een van mijn eisen dat er gezond eten voorgelegd wordt. Bovendien biedt Kids voor Kinderen heerlijk gezond en vooral vers eten. Het eten is gevarieerd volgens de schijf van vijf en komt soms vers uit de eigen moestuin. Al met al ben ik ontzettend enthousiast geworden van het totaalpakket dat ze aanbieden.

Een tweede locatie voor de kinderopvang vind je in Hilversum

Woon jij niet in Baarn maar in Hilversum? Dan heb ik goed nieuws! Kids voor Kinderen heeft namelijk ook een kinderopvang in Hilversum. Je kan contact met ze opnemen om een vrijblijvende rondleiding te plannen. Zo kun je zelf met eigen ogen zien en beslissen of je het een goede match vindt.