Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Prachtige trouwlocatie in Woudrichem

Ik was compleet in shock toen mijn vriend me een paar maanden geleden ten huwelijk vroeg op onze vakantie. Wow, dat had ik echt niet verwacht! Een paar maanden later waren we druk aan de gang met de voorbereidingen. Op zoek naar een trouwlocatie, een jurk, een pak, bloemen en een leuke plek voor een huwelijksreis.

Gedurende de zoektocht naar een trouwlocatie in Woudrichem kwamen we uit bij ’t Oude Raedthuys. Vandaag vertellen we meer over onze trouwdag daar!

Authentieke locatie

Het is een prachtige authentieke locatie die al mijn dromen uit heeft laten komen. Het is een prachtig authentiek pand. De combinatie van een oud pand, een schitterend bordes en een idyllisch decor zorgde voor kriebels in mijn buik. De locatie heeft een prachtige Bourgondisch klassieke stijl waar ik ontzettend van hou. De locatie is immers meer dan 500 jaar oud, wauw! Dat valt zeker te merken aan de sfeer.

Onze wensen staan centraal

Ik vond het heel erg prettig dat er door de medewerkers rekening wordt gehouden met onze persoonlijke wensen en voorkeuren. Alles was bespreekbaar. De drankjes vooraf, het eten, de cocktails die geserveerd werden en meer. De dag is in samenspraak met de medewerkers van deze trouwlocatie in Woudrichem vormgegeven. Alles is mogelijk, niets is ze te gek.

Eten in het restaurant

Op de dag van de bruiloft hebben we samen met de gasten heerlijk gegeten van het eten uit het restaurant in Woudrichem. Gedurende de voorbereidingen merkten we al dat de menukaart heel verfrissend en vernieuwend is. De menukaart is gebaseerd op de actuele trends op culinair gebied.

Voordat we het menu voor de bruiloft uitzochten, gingen we er heerlijk uit eten in Woudrichem. Daar aan tafel hebben we samen met de medewerkers besloten welke heerlijke gerechten er geserveerd zouden worden.

Echt een droombruiloft

Nu, een paar weken na dé dag, voel ik me zo gelukkig. Ik kijk met een heel goed gevoel terug op de bruiloft bij deze trouwlocatie in Woudrichem. De locatie was prachtig aangekleed en voldeed aan alle wensen die ik vooraf had. Het eten in Woudrichem en de drankjes waren echt voortreffelijk.

Op zoek naar een feestlocatie in Woudrichem, wilt u lekker uit eten of zoek u net als wij naar een trouwlocatie? Ik raad ’t Oude Raedthuys ten zeerste aan!