Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

10ft container nodig? Wij bieden u de laagste prijsgarantie!

Bent u op zoek naar een 10ft container? Dan kunt u uitstekend terecht bij ons van zelf10ft container! Hier bieden wij u een groot assortiment vol met voordelige 10ft containers. Wij bieden u 10ft containers aan met de laagste prijsgarantie. Onafhankelijk van de grootte of kleur, wij zijn altijd het voordeligst. Op de website van snelbouwcontainer en van zelfbouwcontainer kunt u ons gehele assortiment bekijken. Dus waar wacht u nog op? Bezoek snel een van onze websites en vind gemakkelijke en snel de 10ft container waarnaar u opzoek bent.

Op zoek naar goede kwaliteit

 

Een 10ft container is niet van slechte kwaliteit. Sterker nog, de kwaliteit van de snelbouw containers zijn zeer goed! De voordelige kleine tot grote containers zijn allemaal waterdicht en voorzien van luchtgaten. De luchtgaten zorgen ervoor dat er geen vocht binnen de container ontstaat. Hoe zijn 6 losse panelen sterk genoeg om vast te staan? De 6 panelen worden met schroeven en bouten aan elkaar vastgezet, waardoor de goedkope container vast blijft staan aan de grond! Naast dat er zekerheid is op een goede en veilige binnenkant, krijgen de klanten ook nog een jaar lang gratis anti-roest garantie!

Voordelige 10ft container kopen voor iedereen!

 

Zelfbouwcontainer biedt de goedkoopste 10ft container. Al eerder is gezegd hoe het komt. De 10ft container bestaat uit 6 panelen die makkelijk in en uit elkaar te zetten zijn. Dit zorgt ervoor dat de panelen makkelijk op de aanhangwagen kunnen. Hierdoor betaalt u minder transportkosten. De container is in 10 minuten in elkaar gezet, dus er wordt ook veel tijd bespaard waardoor u minder betaald. Uiteindelijk heeft u een klein bedrag aan transportkosten betaald en de 10ft container zelf.

Mocht u het toch geen klein bedrag vinden, dan is huren ook een optie! U kunt al namelijk vanaf 6 maanden huren. Dit bespaart een hoop werk en tijd. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op!

10ft container opslag

 

Bent u opzoek naar een 10ft container van de beste kwaliteit voor een gegarandeerd voordelige prijs? Dan is het aanbod van 10ft containers bij snelbouwcontainer echt wat voor u! Hier hebben we verschillende maten en kleuren 10ft opslagcontainers voor u! Als u klikt op een van onze containers bij het 10ft containers kopen, krijgt u een overzicht met punten waarom u deze aankoop niet kan weerstaan! Zo wordt er informatie naar voren gebracht over de snelle en gemakkelijke opbouw. Verder wordt er bij het 10ft container kopen ook verteld over de 10 jaar anti-roest garantie en over de best mogelijke kwaliteit van het merk BOS. BOS is een heel goed merk als het op containers aankomt. Het is veilig om te zeggen dat ze de containers verkopen van de beste kwaliteit. Door deze informatie en nog een paar extra benoemde punten wordt u duidelijk gemaakt dat u wel degelijk de beste 10ft container koopt.

10ft container ideaal voor verhuizingen

 

Zit u midden in een verhuizing of zelfs een verbouwing? Spullen die nergens kwijt kunnen? Dan heeft Zelf10ft container hier de perfecte oplossing voor. Dedemontabele 10ft containers van Zelfbouwcontainer bestaat uit 6 panelen die makkelijk in en uit elkaar te zetten zijn. Dit draagt voordelen met zich mee. Transportkosten zijn niet zo hoog, omdat de panelen makkelijk te vervoeren zijn op de aanhangwagen. Ook kan de container moeilijke plekken bereiken, omdat de panelen 1 voor 1 getild kunnen worden en naar de gekozen plek gebracht kunnen worden. De 10ft materiaalcontainer opslag kan door twee mensen al in 10 minuten in elkaar gezet worden! Een handige container om uw spullen in op te slaan dus!

10ft container

Wilt u graag een 10ft container kopen ? Dan kunt u ook terecht bij ons van zelfbouwcontainer! Hier word in het kort verteld waarvoor u uw 10ft container zou kunnen gebruiken en wordt er toelichting gegeven over de afmetingen. Verder is er door middel van links op de site duidelijk weergeven welke kleuren en afmetingen beschikbaar zijn. Ook heeft u keuze uit waar uw deur zich bevind in uw container en het aantal deuren (1 of 2). Ook wordt er onderaan gesproken over de transportservice van zelfbouwcontainer. Zo heeft u als klant volledige duidelijkheid over wat u te wachten staat wanneer u iets koopt of huurt. Nog meer eventuele vragen? Geen probleem! Neem gerust telefonisch contact op met ons of stel uw vragen via de mail.

Alle maten en voordelen.

 

Of je nu veel of weinig spullen hebt maakt niet uit. Doordat de 10ft container in verschillende maten aanwezig is, kunt u kijken welke het beste bij u past! Er zijn al hele kleine containers te koop die als schuur kunnen dienen, maar ook hele grote containers die eventueel als tuinhuisje of grote opslag gebruikt kunnen worden. Of de 10ft opslagcontainer groot of klein is maakt niet uit. Alle containers zijn demontabel. Moeilijke plekken zijn dus makkelijk te bereiken, maar transportkosten reduceren ook hierdoor. De panelen kunnen makkelijk op een aanhangwagen vervoerd worden, waardoor u niet meer hoge transportkosten betaald!

Geïnteresseerd?

Heeft de bovenstaande uw interesse gewekt? U kunt ons bezoeken op Warmoeziersweg 20, Bergschenhoek. Verder kunt u telefonisch contact en contact via de mail opnemen met behulp van de volgende nummers en mailadressen: 085-5220544, 010-5220544, info@zelfbouwcontainer.nl en via info@snelbouwcontainer.nl. Wij als bedrijf leveren u de laagste prijsgarantie. Ook bieden wij u 10 aar anti-roest garantie. U kunt direct en gemakkelijk bestellen via de website. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan!