Bsdesmidse.nl
Image default
Dienstverlening

Overnachten bij Sollasi tijdens de Formule 1

Van 1 tot 3 mei is de Grand Prix in ons eigen land. Gaat u deze dagen graag kijken bij de Formule 1 maar zoekt u nog een camping vlakbij Zandvoort tijdens de Formule 1? Bij Sollasi zijn nog enkele plekken te boeken! Tijdens het Formule 1 weekend bieden wij mooie en ruime campingplaatsen, vakantiestudio’s en vakantiebungalows aan. Midden in een bosrijk gebied, gelegen tussen de duinen, goede faciliteiten en de Dutch Grand Prix, uw weekend zal perfect zijn!  

Zandvoort is goed bereikbaar vanaf uw bungalow of campingplaats

Niet ver bij Zandvoort vandaan ligt het mooie en rustige dorp Noordwijkerhout, waar onze camping en vakantiebungalows gelegen zijn. Voor het Formule 1 weekend is er door de gemeente een veiligheids- en mobiliteitsplan opgesteld. Vanuit Noordwijkerhout is Zandvoort op meerdere manieren bereikbaar.

  • Per auto. Binnen 20 minuten bent u vanaf uw vakantiehuisje of campingplaats bij het Formule 1 terrein in Zandvoort. Rondom het circuit van Zandvoort zijn er meerdere grote parkeerterreinen geopend. U kunt vanaf de parkeerterreinen het circuit bereiken door middel van pendelbussen of per fiets.
  • Per fiets. Vanaf het bungalowpark en de camping loopt, door de duinen, een mooie fietsroute. Het is ongeveer 40 minuten fietsen naar het Formule 1 terrein.
  • Per trein. Met de auto kunt u naar station Haarlem rijden en van daaruit een trein nemen naar Zandvoort. Vanuit Haarlem is er een speciale dienstregeling vanwege de Grand Prix. Ook vanuit Hillegom of Heemstede Aerdenhout is het circuit goed bereikbaar per trein. Het station in Hillegom is vanaf het bungalowpark en de camping ongeveer 9 minuten rijden, parkeren bij het station is gratis. Met de fiets doet u er ongeveer 20 minuten over.

Camping Le Parage in Noordwijk

Naast ons bungalowpark en de camping in Noordwijkerhout heeft Sollasi ook een mooie camping in Noordwijk. Deze camping heet Le Parage en beschikt over 20 campingplaatsen. Ook hier is de natuur rondom de camping werkelijk prachtig. De faciliteiten op de rustige en kleinschalige camping zijn zeer goed. Camping Le Parage en camping Sollasi ligt maar 1,5 km bij elkaar vandaan. Vanuit de camping in Noordwijk is de bereikbaarheid van de Formule 1 in Zandvoort dus ongeveer hetzelfde.

https://www.sollasi.nl/