Bsdesmidse.nl
Image default
Geschenken

Bedrukken van bidons

Je hebt een eigen bedrijf en bent op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Tegenwoordig is het mogelijk om jouw eigen bidon te bedrukken. Benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen je er meer over.

Waar een bidon bedrukken?

Er zijn diverse partijen waar je terechtkunt voor het bedrukken van een bidon. Wij raden je aan om een bidon te bedrukken bij Retulp.nl. Deze partij bedrukt bio bidons. Met deze bidon ondersteun je een gezonde en sportieve levensstijl en daarnaast draag je een steentje bij aan een schoner milieu. De bio bidon van Retulp smaakt en ruikt niet naar plastic en bovendien zijn de bidons BPA. Tijdens de productie wordt er geen gebruikgemaakt van schaarse fossiele grondstoffen, maar van hernieuwbare grondstof suikerriet.

Verschillende mogelijkheden

Tijdens het sporten is een bidon onmisbaar. Speel hier nu op in en laat bidons bedrukken met jouw logo of een leuke quote dat past bij jouw bedrijf. Zo val je op! Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden voor het bedrukken. Via de website kun je gemakkelijk een gepersonaliseerd ontwerp maken voor de bio bidon. Wil je zelf niet aan de slag gaan? Mail dan het logo en de wensen naar het bedrijf en er wordt kosteloos een ontwerp gemaakt. Hierin moet je een paar keuzes maken. Wil je een bidon van 500ml of 750ml? Wit of transparant? De keuze is aan jou. Op de website vind je een aantal voorbeelden, zodat je wat inspiratie kunt opdoen.

Snel en duidelijk

De prijzen voor jouw aankopen zijn altijd meteen te vinden op de website. Op deze manier weet je meteen wat je kunt verwachten. Bovendien geldt dat je altijd vooraf een gratis digitale drukproef ontvangt, hierdoor weet je meteen waar je aan toe bent. Verder is er een snelle levertijd van 8 tot 10 werkdagen. Doe er dus je voordeel mee, plaats vandaag nog je bestelling en deel op korte termijn jouw RVS thermosbekers uit.

 

https://retulp.nl/bedrukte-flessen/