Bsdesmidse.nl
Image default
Woning en Tuin

Bel de specialist bij een plaag!

Na een lange school- of werkdag, vol stress, drukte en vermoeidheid, kan je eindelijk eens rustig op je bed gaan liggen. Je slaat het deken open en schrikt je een hoedje: er bevinden zich honderden zwarte stipjes op het matras. Je begint jezelf allerlei dingen af te vragen. Heb ik gisteren, voor het slapen gaan, in het zand gerold? Is het hoeslaken al even niet meer in de wasmachine geweest? Ben ik onlangs naar de kapper geweest? Wanneer alle antwoorden op deze vragen ‘nee’ zijn en je erachter bent gekomen dat het geen zand, vuil of haartjes zijn, kan je er niet meer omheen: je hebt vermoedelijk last van bedwantsen. 

Last van bedwantsen? Kom in actie!

Als je last hebt van bedwantsen in je woning of bedrijf, is dat niet bepaald een pretje. Niet alleen zorgen ze voor jeukende, rode plekken (bedwantsenbeet), maar leveren ze ook enorm veel imagoschade op voor je bedrijf . Bovendien kunnen ze zich overal verstoppen, wat op het eerste oog onschuldig lijkt. Helaas komt het bij een behandeling maar al te vaak voor dat er besmette voorwerpen vernietigd moeten worden om de bedwants weg te krijgen. Zo zou je in zekere zin kunnen zeggen dat bedwantsen ook voor materiële schade zorgen. 

Kan ik bedwantsen zelf bestrijden?

Daar kunnen wij van Bedwantsen Bestrijden heel kort over zijn, want het antwoord daarop is nee. De meeste mensen haasten zich direct naar de dichtstbijzijnde drogist, wanneer ze last hebben van bedwantsen. Echter zijn de middelen, die hier verkrijgbaar zijn, alles behalve effectief. Ze zijn misschien in staat enkele bedwantsen te doden, maar kunnen onmogelijk een gehele plaag bestrijden. Bovendien is de bedwants gedurende de afgelopen decennia resistent geworden tegen verschillende bestrijdingsmiddelen. Schakel liever een bedwantsenbestrijder in, als je last hebt van bedwantsen

Wat moet ik dan doen?

Als je hulp nodig hebt bij bedwantsen bestrijden, is het verstandig om een bedwantsenbestrijder van Bedwantsen Bestrijden in te schakelen. Last van een bedwantsenplaag in je woning of bedrijf? Wees gerust, hij vindt voor ieder probleem een oplossing! Met hem in contact kom is eenvoudig: je pakt je telefoon, surft naar bedwantsenbestrijden.com en voert jouw plaats of postcode in. Je krijgt direct het nummer en e-mailadres van jouw lokale bedwantsenspecialist te zien. Klik erop en maak direct een afspraak. Jouw bedwantsenprobleem is dan binnen de kortste keren verleden tijd!

https://bedwantsenbestrijden.com/