Bsdesmidse.nl
Image default
Dienstverlening

Bijzondere Trouwringen, een vertrouwd adres voor mooie kwaliteitsringen

Speciale trouwringen waar vindt u die? Het antwoord luidt: op www.bijzonderetrouwringen.nl. Op deze site kunt u zich rustig oriënteren en als u een keuze heeft gemaakt is het mogelijk direct een afspraak te maken. U wordt dan ontvangen om de maten op te nemen en de ringen te bestellen. De site is 24/7 te raadplegen. Er zijn twee winkels. Eén aan de Kerklaan 2 in Veenhuizen en één aan de Darthuizerberg 1 in Amersfoort. De locatie Veenhuizen kunt u bereiken via 0592-388506. Het nummer in Amersfoort luidt 033-4720027. Het algemene emailadres is info @ bijzonderetrouwringen. nl.

Trouwringen in witgoud

Prachtige trouwringen in witgoud die zitten in het assortiment van Bijzondere Trouwringen. De ringen worden op professionele, ambachtelijke wijze gemaakt in het atelier in het Drentse Veenhuizen. U bent bij deze van harte uitgenodigd voor een persoonlijke ontvangst. In de expositieruimte kunt u samen naar hartenlust kijken, passen, nog eens kijken en passen en vervolgens kiezen. Onze medewerkers staan u bij met tips, adviezen en uitleg. En de nieuwsgierigen onder u mogen een kijkje nemen in de edel smederij waar alle ringen gemaakt worden. In Amersfoort heet goudsmid Hildardjan u welkom in de Bijzondere Trouwringen Studio. 

Afspraak maken

Het aanbod ringen is groot en afwisselend. De website geeft een goede indruk, maar is zeker niet volledig. Als u speciale wensen heeft, adviseren we u een afspraak te maken zodat u een en ander kunt komen toelichten. Als u trouwringen koopt via Bijzondere Trouwringen mag u rekenen op het volgende: 

  • een levenslange garantie op beide ringen (met de toelichting dat dit niet geldt voor exemplaren van titanium, zirkonium en edelstaal);
  • een garantie van vijf jaar op alle ringen gemaakt van titanium, zirkonium en edelstaal;
  • een garantie van drie jaar op eventuele diamanten die verwerkt zijn in de ringen;
  • een officieel echtheidscertificaat;
  • een kosteloze garantie op de ringmaat.

Is er sprake van een fabricagefout dan zal Bijzondere Trouwringen hier natuurlijk de verantwoordelijkheid voor dragen.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl/