Bsdesmidse.nl
Image default
Verbouwen

Bouwhekken voor veiligheid op bouwlocaties

Een veilige werkplek is de beste start voor jouw nieuwe bouwproject. Begin nooit aan een klus, zonder dat de bouwplaats goed is beveiligd en afgeschermd met bouwhekken. Niet alleen garandeer je jezelf dan een een veilige plek zonder al te veel kijkers, ook zijn de bouwmaterialen op deze manier veilig opgeslagen. Begin je aan een nieuwe klus en heb je bouwhekken nodig? Bekijk dan het volledige aanbod van AIC.

Alles-in-één bouwhek pakketten

Heb je werkelijk alles nodig voor het afschermen van de bouwplaats? Bekijk dan het aanbod aan bouwhekpakketten. Dit zijn volledige pakketten met zowel de hekken, als voetstukken en klemmen. Zo hoef je dit niet los van elkaar te kopen en kun je eenvoudig zoeken op afmetingen.

Alle soorten bouwhekken

AIC biedt een unieke collectie aan bouwhekken. Voor iedere werkplek is er wel een geschikt hek te vinden. Zoek bijvoorbeeld op materiaalsoort om het beste hek voor jouw werkplek te vinden. Ook kun je alle andere benodigdheden per stuk aanschaffen. Nog een paar extra klemmen nodig? Deze kun je per stuk online bestellen. Wil je na de klus jouw bouwhekken ergens opslaan? Bekijk dan het aanbod aan opslagmogelijkheden voor de hekken.

Snel en eenvoudig

De webwinkel is zo geprogrammeerd dat jij binnen een paar seconden het perfecte aanbod voor ogen hebt. Je kunt al jouw gewenste specificaties aanvinken en er verschijnt direct een passend aanbod. Vul materiaalsoort, prijsklasse, merk en afmetingen in voor het aanbod dat bij jou past. Waar wacht je nog op? Bescherm jouw werkplaats, werknemers en bouwmateriaal door jouw werkplek af te schermen met hekken van AIC. Neem een kijkje op de website voor de volledige collectie en bestel snel en eenvoudig nieuwe bouwhekken.