Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Boxsprings kopen doe je bij Boxsprings.nl

Ben jij op zoek naar een prachtige boxspring? Dan is Boxsprings.nl de juiste keuze! Boxsprings.nl heeft een klein assortiment geselecteerd om haar kwaliteit te waarborgen voor haar klanten. Voor deze boxsprings hebben zij een exclusieve samenwerking met het merk Capri. Dit merk wordt alleen bij hun aangeboden en zij zijn ervan overtuigd dat ze hiermee ook voor jou een prachtige boxspring hebben. Benieuwd wat voor boxsprings ze allemaal aanbieden? In deze blog bespreken wij verschillende soorten met je door!

Boxspring Olivia

De boxspring Olivia brengt een romantische sfeer in je kamer naar boven. Met de feilloze uitwerking van het hoofdbord ziet het er strak uit en is het een prachtige boxspring in de slaapkamer. De boxspring stel je zelf samen naar jouw eigen wensen. Boxspring Olivia is de eyecatcher in de slaapkamer. De onderbox wordt geproduceerd van een solide houten frame en is gestoffeerd in één van de beschikbare kleuren. Bij Boxsprings.nl zijn er drie standaard kleuren beschikbaar, namelijk zwart, antraciet en beige.

Boxspring Lucas

De boxspring Lucas heeft een tijdloos ontwerp met veel aandacht voor detail, wat een luxe uitstraling aan de boxspring geeft. De kwaliteit staat voorop en daarom wordt het helemaal de hand gemaakt in Nederland. Door het tijdloos ontwerp wordt het een prachtig elegante boxspring in de slaapkamer. Boxspring Lucas is de eye-catcher in de slaapkamer. De onderbox wordt geproduceerd van een solide houten frame en is gestoffeerd in één van de beschikbare kleuren. Bij Boxsprings.nl zijn er zeven standaard kleuren beschikbaar. Bovendien zijn er ook nog twee kleuren in leather look.

Boxspring Jonas

De boxspring Jonas is een van onze top boxsprings met een luxe uitstraling. De boxspring is helemaal met de handgemaakt in Nederland zodat wij de kwaliteit kunnen garanderen. Het ontwerp van de Jonas is tijdloos en past daarom in elke slaapkamer. Het zal de echte ‘eyecatcher’ worden van jouw favoriete plekje. Boxspring Jonas is een van de mooiste boxsprings in het assortiment. De onderbox wordt geproduceerd van een solide houten frame en is gestoffeerd in één van de beschikbare kleuren. De onderbox van de Jonas is voorzien van een laag koudschuim waardoor je extra comfort ervaart tijdens jouw nachten. Bij Boxsprings.nl zijn er zeven standaard kleuren beschikbaar. Bovendien bieden wij ook nog een leather look in twee verschillende kleuren.

Boxsprings.nl

Boxsprings.nl heeft hoogwaardige kwaliteit boxsprings en gunt iedereen een goede nachtrust. Een boxspring wordt met de handgemaakt in Nederland, om op deze manier de kwaliteit te kunnen waarborgen. Naast het feit dat kwaliteit hoog in het vaandel staat, wil het graag persoonlijk contact met de klant om deze zo goed mogelijk te woord te staan en van dienst te kunnen zijn. Bestel snel op de website of neem contact met ze op!

 

https://www.boschbedding.nl/